Xiaomi Mi Band 2 wordt later gelanceerd door productieproblemen

Foto Xiaomi Mi Band 2 uitgelekt grotere sensor zelfde prijs

Xiaomi Mi Band 2 wordt later gelanceerd door productieproblemen

De producent van de Xiaomi Mi Band 2 heeft bekent gemaakt dat de wearable toch niet op 10 mei gelanceerd zal worden. Dat komt door productieproblemen: de fabriek is er nog niet klaar voor. Verwacht wordt dat de wearable, die €15 gaat kosten, een maand later te koop zal zijn.

Productieproblemen

Huami CEO Huang Wang plaatste het nieuws op de Chinese versie van Twitter, Weibo. Huami is het bedrijf dat in opdracht van Xiaomi de Mi Band’s maakt. Huang Wang meldt op Weibo dat er problemen zijn met de massaproductie van de band. Het bedrijf kan dus simpelweg nog niet genoeg wearables maken die voldoen aan de kwaliteitseisen van Xiaomi.

Xiaomi Mi Band 2

Er is al een hoop bekend over de Xiaomi Mi Band 2, de opvolger van de Xiaomi Mi Band 1S Pulse. Het ontwerp is groter, omdat er een schermpje in de sensor geplaatst is. Daarmee kan de tijd, maar ook andere statistieken bekeken worden. Denk bijvoorbeeld aan gemaakte stappen, afgelegde afstand en verbrande calorieën. Via een knop naast het scherm kan tussen deze statistieken geswitcht worden. Volgens bronnen zal de Mi Band 2 voor dezelfde prijs verkocht gaan worden als zijn voorganger: slechts €15.

Bron

Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Belsimpel
Xiaomi bij Belsimpel
MiFans
Logo