Xiaomi Mi Band 1S verschijnt op Xiaomi website, bevat hartslagsensor, kost €15 en te koop vanaf 11 november

Xiaomi Mi Band 1S

Xiaomi Mi Band 1S

Op de Chinese Xiaomi website is zojuist de Xiaomi Mi Band 1S verschenen. Het ontwerp van de wearable is hetzelfde gebleven, maar bevat nu wel een hartslagsensor. De nieuwe versie is vanaf 11 november te koop, in in ieder geval de kleuren blauw en roze, maar hoogstwaarschijnlijk ook zwart. De Xiaomi Mi Band 1S kost omgerekend €15.

Xiaomi Mi Band 1S verschenen op Chinese Xiaomi website

Xiaomi plaatste de Xiaomi Mi Band 1S op haar website in voorbereiding op Singles Day, een evenement op 11 november. Die dag gaat de wearable ook in de verkoop, hoewel alleen nog maar in de Xiaomi winkels. Singles Day is de belangrijkste dag voor webshops in China, zij behalen die dag namelijk dankzij veel aanbiedingen tot wel 10% van hun jaarlijkse omzet. Op de dag worden jaarlijks vele verkooprecords verbroken.

Hartslagsensor

Na lange tijd veel geruchten is het nu dan zeker dat de Xiaomi Mi Band 1S een hartslagsensor krijgt, hoewel Xiaomi officieel nog steeds spreekt over ‘Xiaomi Mi Band met hartslagsensor’. Wij vinden Xiaomi Mi Band 1S veel lekker bekken. De hartslagsensor meet je hartslag tijdens het sporten. Op basis van je hartslag kan bepaald worden hoe effectief je sportsessie is: er zijn verschillende hartslagzones waarmee je bijvoorbeeld vooral vet verbrand, of conditie opbouwt.

Zelfde ontwerp

De Xiaomi Mi Band 1S behoudt het ontwerp van de originele Xiaomi Mi Band. Op de Xiaomi website zijn foto’s te vinden van de nieuwe wearable in het roze en blauw, maar waarschijnlijk verschijnt er ook een minder opvallende zwarte versie. Mocht je dat ook niet mooi vinden, dan kun je ook een van de vele bandjes van andere fabrikanten kopen.

Nog steeds spotgoedkoop: €15

De Xiaomi Mi Band 1S is nog steeds spotgoedkoop, omgerekend kost de wearable slechts €15, ondanks de toevoeging van hartslagsensor. Uiteraard zijn de prijzen in de internationale webshops later wel iets hoger, maar nog steeds veel lager dan concurrenten zoals de Fitbit en Jawbone.

Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Belsimpel
Xiaomi bij Belsimpel
MiFans
Logo