Xiaomi Mi Band 1S nu te koop als pre-order bij Gearbest en Geekbuying

Xiaomi Mi Band 1S

Xiaomi Mi Band 1S
De Xiaomi Mi Band 1S is vanaf nu te koop bij Gearbest en Geekbuying. Het gaat nog wel om een pre-order, de wearables worden pas later deze maand verzonden. De Xiaomi Mi Band 1S is Xiaomi’s nieuwste wearable en heeft een ingebouwde hartslagmeter.

Xiaomi Mi Band 1S nu te koop als pre-order

De Xiaomi Mi Band 1S kwam op 11 november uit in China, en de grote webwinkels bouwen momenteel een voorraad op. Om een idee te krijgen hoeveel belangstelling er is en hoeveel er ingekocht moet worden, openen diverse webwinkels nu pre-orders. Dat betekent dat je alvast een reservering kunt maken voor de Xiaomi Mi Band 1S, waarbij je profiteert van extra lage prijzen.

Wie een pre-order voor de Xiaomi Mi Band 1S plaatst bij Geekbuying heeft de wearable het snelst in huis: alle pre-orders worden op 20 november verstuurd. Wie een pre-order plaatst bij Gearbest moet langer wachten, de pre-orders worden door hen pas op 8 december op de post gedaan. Qua prijs ontlopen de webshops elkaar niet veel.

Xiaomi Mi Band 1S

De Xiaomi Mi Band 1S verschilt niet veel van de eerste generatie Mi Band, maar heeft een belangrijke toevoeging: een hartslagmeter. Die houdt bij hoe actief je bent, en of je vet verbrand, conditie opbouwt of goed herstelt van eerdere trainingen. Daarnaast worden ook je stappen bijgehouden, en ook je actieve minuten, totaal afgelegde afstand en verbrande calorieën.

’s Nachts houdt de Xiaomi Mi Band 1S bij hoe goed je slaapt, en in de ochtend kan de wekker je wakker maken door middel van trillingen in de band. Via de app kun je alle gegevens bekijken op je smartphone.

Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Belsimpel
Xiaomi bij Belsimpel
MiFans
Logo