Xiaomi Mi Airdots Pro 2: verbeterde accuduur en noise-cancelling

Xiaomi heeft de vernieuwde Airdots Mi Pro 2 officieel gelanceerd. Deze draadloze (TWS) oordopjes borduren voort op de vorige generatie (en de inspiratie, de Airpods van Apple).

Xiaomi Mi Airdots Pro 2

De Xiaomi Mi Airdots Pro 2 zijn draadloze oordopjes die eenvoudig gebruikt kunnen worden met Xiaomi-smartphones, maar werken uiteraard ook met andere merken samen. Er zijn een aantal zaken veranderd na de lancering van de Airdots Pro.

Nieuw is onder andere de ondersteuning voor LHDC Bluetooth, waardoor er veel meer data (tot drie keer zoveel) verstuurt kan worden tussen de apparaten. Dat wil weer zeggen dat er een betere audiokwaliteit beschikbaar is op de Xiaomi Airdots Pro 2.

XiaomiMiAirdotsPro2 1

Daarnaast heeft Xiaomi ervoor gekozen om ook de noise-cancelling te verbeteren. Dit merk je vooral bij gesprekken, waarbij het omgevingsgeluid nog beter gemaskeerd wordt en je dus minder last heb van externe geluiden.

De Airdots Pro 2 wegen per oortje 4,5 gram en het doosje weegt 50 gram. Qua batterijduur moeten deze vier uur meegaan en in totaal kan er voor 14 uur opgeladen worden in de case. Met de USB-lader is deze binnen een uur weer volledig opgeladen.

XiaomiMiAirdotsPro2

Xiaomi Mi Airdots Pro 2 kopen

Als je kijkt naar de prijs van de Airpods van Apple, die beginnen bij 179 euro, dan is zijn de Airdots Pro 2 erg goedkoop. Omgerekend betaal je ongeveer 62 euro voor deze TWS-oordopjes van de Chinese fabrikant.

Vooralsnog zijn ze alleen in China beschikbaar, maar dat wil uiteraard niet zeggen dat je ze niet kunt kopen vanuit Nederland.

  • Product
  • Foto’s
  • Aanbiedingen

VerlopenXiaomi Airdots Pro 2

48,67 -15%
De Mi Airdots Pro 2 zijn de opvolger van de Airdots Pro. In diverse opzichten zijn deze draadloze oortjes een verbetering. Als eerst heeft Xiaomi de ...
Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Belsimpel
Xiaomi bij Belsimpel

Tags:

MiFans
Logo