Xiaomi Mi A3: er is extra info opgedoken

Dat vermoeden we door goedkeuringsinstantie FCC. Wij leggen uit wat je kunt verwachten van de mogelijk Xiaomi Mi A3 met Android One.

Sinds mei van dit jaar heeft Xiaomi de Xiaomi Mi A2 op de markt gebracht. Deze smartphone was een van de weinige met Android One als besturingssysteem. Nu zien we bij de Amerikaanse keuringsinstantie FCC een nieuwe aanvraag voor een Android One toestel. Bij de aanvraag zit een illustratie van de achterkant van het toestel. We zien daar een aantal aanwijzingen dat het hier om de Xiaomi Mi A3 gaat.

Oclean Z1 slimme tandenborstel (TIP)
€ 36,52 € 50
Verlopen

Waarom zou de FCC-registratie voor de Xiaomi Mi A3 zijn?

Om dat goed te begrijpen is het goed om de illustratie nader te bekijken. Deze zie je hierna.

Is dit de Xiaomi Mi A3
Is dit de Xiaomi Mi A3

Op de illustratie zien we aan de linkerkant duidelijk het Xiaomi-logo. Ook zien we het Android One logo. Daarbij zien we de aantekening dat er sparek is van een 48 MP AI-camera. Al met al lijkt de conclusie dat dit de Xiaomi Mi A3 is logisch.

Wat valt er verder op aan het ontwerp?

Naast hetgeen we wel zien op de foto valt er ook iets op dat we niet zien. Normaal vindt men bij Xiaomi namelijk een uitsparing voor de vingerafdruksensor in achterkant verwerkt. Dat deze er bij de Xiaomi Mi A3 met Android One niet is indiceert dat deze aan de voorkant ‘in display’ verwerkt is.

Xiaomi in Nederland kopen [NL garantie]
Xiaomi-producten koop je gewoon in Nederland met NL garantie natuurlijk.

Bekijk alle Xiaomi-deals, coupons en kortingen


Wat weten we verder over een mogelijke Xiaomi A3?

Wie de patent-registers goed bestudeert valt iets op aan de nummering en specificaties. De specificaties worden namelijk ‘zwaarder’ naar mate de nummering oploopt. Dit zou, op basis van voorgaande kunnen duiden op een set specificaties: Die in de buurt ligt van de Xiaomi Mi CC 9e. Je kunt dan het volgende verwachten:

Een Snapdragon 665 processor, 32MP selfie camera in druppelvormige notch, 4 of 6 GB RAM werkgeheugen, 128GB ROM opslagcapaciteit en een 4,000mAh batterij. Daarbij kunnen we dan verwachten dat we naast de 48MP rear camera een of 2 support-lenzen krijgen, zoals een groothoeklens en dieptesensor. Het frappante is dat ook de in-display fingerprint sensor met 6 inch 720p OLED beeldscherm al voorzien is.

 Xiaomi Mi A3 kopen?

In de certificering staat als voorlopige introductiedatum 1 januari 2020 gepland. Hoewel dit makkelijk iets eerder of later kan zijn is er op dit moment nog niets bekend over de beschikbaarheid en prijs. Wij blijven jou uiteraard op de hoogte houden..

Bron: Androidauthority.com

Let op de plaats van verzending; bestellingen van buiten de EU kunnen additionele btw- of invoerkosten bevatten (meer info). Aanschaf kan soms gratis of goedkoper zijn in combinatie met een abonnement.

Niet te missen aanbieding/kortingscodes

Xiaomi Mi Band 4
€ 28,26 € 39
🔥Extra korting bij AliExpress🔥 [actueel]
Handige pagina met veel (persoonlijke) kortingscodes voor AliExpress.
Xiaomi Mi 9
De Xiaomi Mi 9 gewoon in Nederland (en op voorraad).
Xiaomi in Nederland kopen [NL garantie]
Xiaomi-producten koop je gewoon in Nederland met NL garantie natuurlijk.

Tags:

1 Reactie
  1. De Xiaomi Mi A3 is een populaire telefoon voor minder dan $ 200. Het is op veel manieren geëvolueerd, maar in sommige dingen is het zwakker geworden dan de Mi A2. Het is al beschikbaar voor $ 187, wat volgens mij een zeer goede deal is. Redmi Note 7 is te koop voor $ 154 en je kunt onze Mi A2 kopen voor maximaal $ 125. Ik denk dat als de telefoon iets goedkoper is, de Mi A3-telefoon een bestbuy-telefoon zal zijn.

Laat een reactie achter

Enthousiast over Xiaomi?
Schrijf je dan in voor de gratis Xiaomi Weekly

Wij sturen je 1-3 week het laatste nieuws, de beste deals en exclusieve weggeefacties
Inschrijven
Nee, dankjewel
close-link

Welkom op MiFans.nl!

Bedankt voor je bezoek! Voor een leukere ervaring (en werkende site) gebruiken ook wij cookies en delen (aan de hand van deze cookies) informatie over je gebruik van deze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. We willen je vragen, deze éénmalig te accepteren! Lees verder!