‘Xiaomi Mi A2 wordt op 25 juli gepresenteerd’

De Xiaomi Mi A2 in diverse kleuren

Eind juni berichtten we dat Xiaomi een mysterieus MI Explorer event houdt in Spanje om een nieuwe device te presenteren. Inmiddels zijn de winnaars van deze prijs bekend en voor zover wij na kunnen gaan zijn er geen Nederlandse winnaars gekozen. Mochten we dat mis hebben omdat jij als gelukkige MI fan een van de winnaars bent, dan horen we dat natuurlijk graag! Vraag is nu welk toestel daar gepresenteerd gaat worden….

Xiaomi Mi A2 lancering op 25 juli in Spanje

Volgens geruchten wordt de Xiaomi Mi A2 namelijk op 25 juli in Spanje gelanceerd. Precies op die dag staat voor de winnaars van de MI Experience een stadstour op het programma. Wellicht een promotietour? Bovendien mogen de winnaars de dagen ervoor als eerste een nieuw te presenteren telefoon uittesten. Dit past wel heel mooi in elkaar.

De goudkleurige Xiaomi Mi A2

Is dit de goudkleurige Xiaomi Mi A2?

Specificaties Xiaomi Mi A2

Zoals bekend is dit toestel de internationale versie van het toestel dat in China als Xiaomi Mi 6X is gelanceerd. De volledige specificaties voor zover bekend hebben we op de Xiaomi Mi 6X productpagina op een rij gezet. Een van de meest opvallende kenmerken is dat dit toestel zonder MIUI besturingssysteem op de markt wordt gebracht. Als uitvloeisel van de samenwerking met Google wordt het ‘A’-type namelijk alleen met Android uitgebracht. Volgens de laatste berichten is Android Oreo met de veiligheidsupdate van mei geïnstalleerd.

Naar nu bekend komen er 3 varianten. Het basismodel komt met 4 GB RAM-geheugen en 32 GB  opslagcapaciteit. Deze is naar verwachting uit te breiden naar 64 of 128 GB. Daarnaast komt er naar verwachting een premium editie met 6 GB RAM en 128 GB opslagcapaciteit.

De Xiaomi Mi A2 bestellen?

Als je een van de gelukkige winnaars van het Mi Explorer event bent mag je jouw toestel na het evenement gratis mee naar huis nemen. In alle andere gevallen zul je moeten wachten tot de verkoop van start gaat. Dit is na verwachting kort na de lancering. Uiteraard houden we je daarvan op de hoogte.

[cp_slide_in display=”inline” id=”cp_id_ebf02″][/cp_slide_in]

Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Belsimpel
Xiaomi bij Belsimpel
MiFans
Logo