Xiaomi Mi A2 nu echt onderweg, nieuwe afbeelding gelekt

De Xiaomi Mi A2 in diverse kleuren

Toen eerder dit jaar de Xiaomi Mi 6X gelanceerd werd was de verwachting dat deze snel verkocht zou gaan worden. Ook werd gecommuniceerd dat dit toestel in Europa als Xiaomi Mi A2 zou worden uitgebracht. Aangezien de telefoons goede specificaties boden voor een goede prijs verwachtten wij weer een succesvolle verkoop. Niets bleek minder waar, want na de introductie werd het stil rondom de toestellen.

Status Xiaomi Mi A2?

De status van dit toestel is wat apart te noemen. De later gelanceerde Xiaomi Mi 8 is inmiddels volop verkrijgbaar terwijl de voorverkoop van deze 6X nog niet eens gestart is. Wel werd bekend dat er op een Zwitserse site een voorverkoop werd aangekondigd op 8 augustus, al zou dat om een lite-versie gaan. Het lijkt erop dat er nu inderdaad een A2 komt. Inmiddels is er namelijk een lek van een werkende Xiaomi Mi A2 opgedoken. Op het scherm zien we de instellingen die verwacht kunnen worden.

Xiaomi Mi A2 scherm

De werkende Xiaomi Mi A2 met specificaties

Specs Xiaomi Mi A2

Voor zover bekend heeft de Xiaomi Mi A2 dezelfde specificaties als de eerder aangekondigde Xiaomi MI 6X met één uitzondering. In de originele specificaties was sprake van Android Oreo in combinatie met MIUI 9 als besturingssysteem.

In de specificaties die we hier op het scherm zien is er geen MIUI meer begrepen en heeft Android Oreo (versie 8.1.0) als laatste update de veiligheidspatch van mei ontvangen. Inmiddels is de patch voor juni al uitgebracht, al zijn daar enige problemen mee.

Verwachtingen Xiaomi Mi A2

Inmiddels wordt door steeds meer mensen getwijfeld of de Xiaomi Mi A2 nog toegevoegde waarde biedt. De Xiaomi Mi 8 en aankomende Xiaomi Mi Mix 3 lijken recentere techniek te hebben. Kortom, wordt vervolgd!

via: GSMarena.com

Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Belsimpel
Xiaomi bij Belsimpel
MiFans
Logo