Xiaomi Mi A2 met abonnement aanschaffen: dit zijn de mogelijkheden

Xiaomi Mi A2 Lite

Na het succes van de Xiaomi Mi A1 was er al snel behoefte aan een opvolger en die presenteerde Xiaomi begin dit jaar. De Xiaomi Mi A2 met abonnement is net als haar voorganger opgenomen in het Android One programma. Dit betekent dat je niet te maken hebt met MIUI of zwaar bewerkte versies van Android. Met Android One ben je twee jaar lang verzekerd van alle Android updates zoals deze door Google worden gedeeld. Door gebrek aan overbodige toepassingen is dit besturingssysteem razendsnel. Ook moderne eigenschappen zoals een notch ontbreken niet. Daarom is het zeker te overwegen om een abonnement op de Xiaomi Mi A2 te nemen.

De Xiaomi Mi A2 met abonnement

Door de snelheid en het moderne uiterlijk van de Xiaomi Mi A2 te combineren met de zekerheid van twee jaar de meest recente Android-versie is er eigenlijk geen beletsel om het toestel in combinatie met een abonnement aan te schaffen. Zeker niet wanneer je je realiseert dat je al deze eigenschappen combineert met de zorgeloosheid van het gebruik van de beste netwerken als je de Xiaomi Mi A2 met abonnement neemt. Er zijn drie varianten verkrijgbaar, één met 32 GB opslagcapaciteit, één met 64 GB opslagcapaciteit en de grootverbruikers kunnen zelfs 128 GB opslag kiezen. Voor de voorbeelden hierna zijn we uitgegaan van de 64 GB-variant.

Xiaomi Mi A2 en Xiaomi Mi A1 verschillen

De Xiaomi Mi A2 met belangrijkste verbeteringen ten opzichte van de Xiaomi Mi A1. Nu als abonnement verkrijgbaar.

De Xiaomi Mi A2 met 1-jarig abonnement

Als je voor een 1-jarig abonnement kiest heb je de keuze uit de kleurvarianten zwart, blauw of goudkleurig. Je bepaalt dus zelf hoe formeel jij het komende jaar ingaat. De nieuwprijs van het toestel ligt nu net boven de EUR 250,-. Dit betekent dat het abonnement inclusief toestel als krediet gezien wordt en dat je extra informatie moet geven bij de aanvraag. Wanneer je dit niet wilt volstaat een kleine aanbetaling. Je kunt dan zonder extra informatie een 1-jarig abonnement met toestel nemen.

Er zijn veel combinaties mogelijk, bekijk daarom hier de beste mogelijkheden

De Xiaomi Mi A2 met 2-jarig abonnement

Ook bij een 2-jarig abonnement kun je kiezen of je zonder bijbetaling de koopprijs van het toestel als krediet wilt registreren. De beste aanbiedingen die bij jouw verbruik en budget passen kun je hier vergelijken.

Toch liever de Xiaomi Mi A2 los kopen?

Het is natuurlijk ook mogelijk om de Xiaomi Mi A2 te kopen. Wij hebben een overzicht gemaakt met de tarieven en eventuele acties.

[table id=10 /]

 

Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Belsimpel
Xiaomi bij Belsimpel
MiFans
Logo