Xiaomi Mi A2 en Xiaomi Mi A2 Lite officieel gelanceerd: dit zijn alle details

Xiaomi Mi A2 Lite

Het is zover, in Madrid lanceert Xiaomi vandaag 2 nieuwe telefoons. De Xiaomi Mi A2 en de Xiaomi Mi A2 lite. De lancering heeft wat voeten in de aarde gehad, want de Xiaomi Mi A2 zou eerst hetzelfde zijn als de Xiaomi Mi 6X terwijl de Xiaomi Mi A2 Lite de internationale versie van de Xiaomi Redmi 6 Pro zou moeten zijn. Inmiddels blijkt dit achterhaald. Zowel bij de A2 als bij de A2 Lite zijn diverse verbeteringen en updates uitgevoerd. Inmiddels zijn beide toestellen ook al te koop. Wij vonden de beste deals…..

De Xiaomi Mi A2

Met de Xiaomi Mi A2 zet deze Chinese telecomreus weer een echt vlaggenschip in de markt. 5,99″ beeldscherm, Snapdragon 660 besturingssysteem en een dual (20MP + 12 MP) camera achter in combinatie met een 20MP selfiecamera zijn maar een paar voorbeelden van de kwaliteit die jou te wachten staat. Een volledig overzicht van alle specificaties zie je hier.

De Xiaomi Mi A2 in diverse kleuren

De Xiaomi Mi A2 in roze, goud en blauw, tevens te verkrijgen in rood en zwart

Xiaomi Mi A2 Lite

Als je over een vlaggenschip onder budgettelefoons kunt spreken verdient de Xiaomi Mi A2 Lite deze titel als geen ander. 5,84″ beeldscherm, Snapdragon 625 processor, dual (12 MP & 5MP) camera en selfiecamera (5MP) en een batterij van liefst 4.000 mAh. Zo wordt de keuze voor de Xiaomi Mi A2 Lite wel erg makkelijk. Een volledig overzicht van alle premium specificaties van deze budgettelefoon kun je hier nalezen.

Android One

Zowel de reguliere uitvoering als het Lite model doen mee met het Android One programma van Google. Dit betekent dat jouw telefoon voorzien is van een sterke en lichte versie van Android die bovendien minimaal 2 jaar ge├╝pdatet zal worden met de nieuwste features en beveiligingsopties. Kortom, of je nu voor de Xiaomi A2 of Xiaomi A2 Lite kiest, met deze toepassingen kies je voor jaren belplezier.

Xiaomi Mi A2 (Lite) kopen?

Beide varianten worden al direct te koop aangeboden. Wij hebben speciaal voor jou de voordeligste deals op een rij gezet die we bij onze partners kunnen krijgen. Waar wacht je nog op?

Xiaomi Mi A2

[table id=10 /]

Xiaomi Mi A2 Lite

[table id=11 /]

 

Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Belsimpel
Xiaomi bij Belsimpel
MiFans
Logo