Xiaomi Mi A2 & A2 Lite met Android One nu al te koop

De Xiaomi Mi A2 in diverse kleuren

Om de lancering van de Xiaomi Mi A2 en Mi A2 Lite is veel te doen geweest. Zo ging lange tijd het gerucht dat de eerder gelanceerde Xiaomi Mi 6X internationaal als A2 door het leven zou gaan, maar dat werd later betwijfeld. Ondanks dat er over de A2 nog niet veel bekend was kwam er nieuws over een Lite-versie. Nu is er duidelijkheid in de vorm van goed nieuws voor ons Mi fans. De A2 en A2 Lite zijn nu namelijk echt te bestellen en bovendien opgenomen in het Android One-programma.

Xiaomi Mi A2 & A2 Lite op Android One

Met Android One heeft Google een basisversie van Android op de markt gebracht. Ontdaan van allerlei toevoegingen van fabrikanten levert dit een zeer snel besturingssysteem op. Bovendien maak je gebruik van populaire Google features en krijg je automatisch (gegarandeerd voor minimaal 2 jaar) en kosteloos de nieuwste updates. Xiaomi bracht al eerder voorganger Xiaomi Mi A1 uit met Android One en klaarblijkelijk beviel dit. Goed nieuws voor ons als Mi fans, want zo blijft ook de Xiaomi Mi A2 (lite) lekker up to date.

Xiaomi Mi A2 Lite teasers

De teasers waarmee Xiaomi eerder vandaag de launch van de Xiaomi Mi A2 en Xiaomi Mi A2 lite aankondigde

Xiaomi A2 en A2 lite nu echt in de verkoop

Inmiddels heeft Xiaomi door middel van teasers via Twitter gisteren en vandaag laten weten dat de Xiaomi Mi A2 inderdaad op 24 juli a.s. in Spanje wordt gepresenteerd. Wellicht presenteert men daar ook nog een ander toestel (de Xiaomi Mi Max 3?). Aangezien er grote successen verwacht worden voor de A2 maken onze partners zich al klaar voor veel bestellingen. Zo kun je bij Gearbest al intekenen op de Xiaomi Mi A2 terwijl je bij Ali Express de Xiaomi A2 Lite al kunt bestellen.

Het is wel opvallend dat deze toestellen al te koop worden aangeboden, zover voor de officiƫle lancering, maar dat betekent ook dat we al meer details weten van het device.

Hieronder kun je terecht om beide toestellen te kopen.

Xiaomi Mi A2 kopen

[table id=10 /]

Xiaomi Mi A2 Lite kopen

[table id=11 /]

Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Belsimpel
Xiaomi bij Belsimpel
MiFans
Logo