Xiaomi Mi A2 komt eraan, Mi A1 uitverkocht

Xiaomi 6X inspireert tot artist impression

Het volgende ‘release-event’ van Xiaomi zou in het teken staan van de Xiaomi Mi A2 (of 6x), zo berichtten wij vorige week al. Inmiddels zijn er meer aanwijzingen dat ons vermoeden juist is. De Xiaomi Mi A1 is namelijk uitverkocht!

Xiaomi Mi A1 uitverkocht

Verkopers melden dat de Xiaomi Mi A1 niet meer door Xiaomi geleverd wordt. Bij navraag leert dat men daar aangeeft dat de telefoons zijn uitverkocht en dat de A1 ook niet meer geleverd zal worden. Gezien de populariteit van de Xiaomi Mi A1 kan dit niet anders verklaren dan dat de opvolger, de Xiaomi Mi A2 aanstaande is. Het mysterieuze evenement dat Xiaomi vorige week aankondigde ter lancering van een nieuw, onbekend toestel is de perfecte gelegenheid om de Xiaomi Mi A2 te laten zien.

Xiaomi Mi 6X rendered met notch en verticale camerapositie

Xiaomi Mi 6X/ Mi A2 rendered met notch en verticale camerapositie

Xiaomi Mi A1 merkwaardigheden

Het is opvallend dat Xiaomi de Mi A1 al zo snel vervangt. Het toestel is namelijk zeer positief ontvangen en pas 7 maanden op de markt, waarvan zeker een maand als ‘uitverkocht’. Omdat de Xiaomi Mi A2 al zo snel gelanceerd wordt lijkt het erop dat Xiaomi een proef heeft willen doen die gunstig is uitgepakt. Wij zijn dan ook zeer benieuwd welke verrassingen Xiaomi met de release van de Xiaomi Mi A2 voor ons in petto heeft.

Xiaomi Mi A2 verwachtingen

Met Xiaomi mag je altijd een premium telefoon voor een budgetprijs verwachten. Nu het gerucht gaat dat de introductieprijs onder de 300 euro ligt zijn verwachtingen wel heel hoog gespannen. Zeker als je alle productspecificaties leest.

Xiaomi Mi A2 hebben?

Zodra de Xiaomi Mi A2 beschikbaar is zullen we je via deze site uiteraard al het nieuws en de productspecificaties brengen. Tot het zover is kan jij je opgeven voor een gratis seintje. Wij informeren je dan als eerste waar en wanneer je Mi A2 kunt bestellen.

[cp_slide_in display=”inline” id=”cp_id_ebf02″][/cp_slide_in]

Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Belsimpel
Xiaomi bij Belsimpel
MiFans
Logo