[update]’Xiaomi Mi 9T Pro voorlopig niet naar Europa: dit is de reden’

Xiaomi brengt aan de lopende band nieuwe toestellen ook, waaronder varianten op bestaande devices. Zo ook de Xiaomi Mi 9T-serie. De Xiaomi Mi 9T Pro zal echter voorlopig niet naar Europa komen

Xiaomi Mi 9T Pro voorlopig niet maar Europa

UPDATE: De Xiaomi Mi 9T Pro is vanaf 20 augustus 2019 te bestellen in Nederland

De Xiaomi Mi 9-serie bestaat inmiddels uit de Mi 9, Mi 9SE, Mi 9T en de Mi 9T Pro. Deze laatste twee zijn recent officieel gelanceerd voor de Chinese markt en de Mi 9T zagen we ook voor Europa aangekondigd worden.

Xiaomi-nieuwsbrief: guides, nieuws, deals, reviews en nog veel meer...

Schrijf je GRATIS in!

Al 1.388 Xiaomi-fans gingen je voor!

Direct al kwamen er vragen waarbij de Pro-versie bleef voor Europa. Dit flagship-model beschikt onder andere over de nieuwste chipset van Qualcomm, de Snapdragon 855 en een uitschuifbare camera. Vooral met de daarbij behorende prijs maakt dat het toestel bijzonder interessant.

Toch heeft Xiaomi ervoor gekozen dit de 9T Pro, niet uit te brengen voor Europa, voorlopig. Althans, dat beweert de Poolse site, GSMonline. Hierin geven ze aan dat het de 9T Pro het verkoopsucces van de Xiaomi Mi 9 in de weg zou kunnen staan.

Qua specificaties zijn ze redelijk aan elkaar gewaagd, waarbij de Pro wel wat extra’s heeft waaronder de uitschuifbare camera. Voor Polen geldt dat het toestel pas na de zomer op de markt gebracht zal worden, maar de vraag is natuurlijk hoe betrouwbaar deze bron is.

Maar is dit erg… Eigenlijk niet per se.

Schermafbeelding 2019 05 28 om 13.46.56

Maar er is ook goed nieuws…

Zoals je wellicht weet is de Xiaomi Mi 9T gebaseerd op de Xiaomi Redmi K20 en is de 9T Pro de Europese versie van de Redmi K20 Pro.

Vind het ideale Xiaomi-hoesje

Grote collectie Xiaomi-hoesjes voor vele modellen.

Dat wil dus zeggen dat je in theorie een Redmi K20 Pro kunt kopen en kiest voor de globale versie (dit is waarom je voor deze versie moet kiezen), dan heb je eigenlijk de Mi 9T Pro, inclusief Play Store, Google-diensten en werkende 4G.

Er zijn veel mensen op zoek naar de Mi 9T Pro en inmiddels is de K20 Pro al beschikbaar in onder andere China. Het is dan wel goed dat je bij een betrouwbare Chinese retailer koopt. daarom hebben wij onderstaand lijstje voor je samengesteld.

Hoe, of en wanneer de K20 Pro/Mi 9T Pro naar Nederland komt, is vooralsnog niet bekend..

Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Belsimpel
Xiaomi bij Belsimpel
MiFans
Logo