Er wordt aan Xiaomi MI 9 gewerkt: dit zijn de geruchten

Terwijl Xiaomi nog steeds bezig is met de uitrol van het huidige vlaggenschepen, de Xiaomi Mi Mix 3 en Xiaomi Mi 8 inclusief de uitbreiding van de types toestellen die inmiddels tot de 8-serie behoren is er nieuws. Achter de schermen blijkt Xiaomi namelijk al te werken aan het volgende vlaggenschip, de Xiaomi Mi 9. Wij praten je bij.

Wat weten we over de Xiaomi Mi 9?

De geruchten over dit nieuwe vlaggenschip komen anoniem bij toeleveranciers vandaan. Dit betekent dat iedereen nog erg voorzichtig is. Over het uiterlijk is bijvoorbeeld nog niet veel bekend. Het feit dat men over een in-screen beeldscherm spreekt doet wel vermoeden dat er een AMOLED-beeldscherm voorzien is.

Xiaomi Mi Mix 3 in diverse kleuren

De laatste release van Xiaomi; de Xiaomi Mi Mix 3 in diverse uitvoeringen

Technische specificaties Xiaomi Mi 9

Ook over de technische specificaties is de berichtgeving spaarzaam. Door de informatie te vergelijken met andere bekende gegevens vermoed men dat deze telefoon wel eens (een van de) eerste kan zijn die de nieuwste Snapdragon 8150 chipset (die nu nog ontwikkeld wordt) ingebouwd kan hebben. Vaak zien we dat Qualcomm deze aan het begin van het jaar lanceert rondom de CES in Las Vegas. Dit zou dus goed in het plaatje passen.

Daarnaast is er een triple-camera met 48-megapixel Sony IMX586 als primaire sensor voorzien. Qua werkgeheugen verwacht men de varianten in 6, 8 of 10 GB RAM.

Xiaomi in Nederland kopen [NL garantie]
Xiaomi-producten koop je gewoon in Nederland met NL garantie natuurlijk.

Bekijk alle Xiaomi-deals, coupons en kortingen


Wanneer wordt de Xiaomi Mi 9 verwacht?

Voorlopig is men nog volop bezig met de internationale distributie van de Xiaomi Mi Mix 3. Xiaomi heeft zelf aangekondigd dat zij een 5G-versie, waarvan je het nut overigens kan betwisten, uitbrengen in het eerste kwartaal 2019. De Xiaomi Mi 8 was in mei uitgebracht, maar die maand is volgens analisten te vroeg om te voorkomen dat de Xiaomi Mi 9 de Xiaomi Mi Mix 3 met 5G in de weg zit. Men verwacht dan ook een bekendmaking in juni of juli. Men verwacht daarnaast dat Xiaomi het toestel eerst in China zal lanceren voordat zij het internationaal uitbrengen. Kortom, verre toekomstmuziek. Tot die tijd is de Xiaomi Mi Mix 3 een prima alternatief.

Xiaomi Mi Mix 3 of Mi 8 kopen?

Zoals altijd geldt ook hier het Xiaomi motto ‘premium specs voor een budgetprijs’. Wij hebben de voorverkoopprijzen van diverse kwalitatief goed bekende aanbieders op een rij gezet.

[table id=17 /]

De uitlevering van de eerste toestellen start naar verwachting rond 20 november.

Maar ook de Xiaomi Mi 8 is nog interessant.

[table id=9 /]

Xiaomi Mi Mix 3 met abonnement?

Het is ook mogelijk om de Xiaomi Mi Mix 3 met abonnement aan te schaffen. Mobiel.nl, bijvoorbeeld, biedt verschillende opties voor een abonnement van 1 of 2 jaar met de Xiaomi Mi Mix 3.

Via: Gizmochina.com

Let op de plaats van verzending; bestellingen van buiten de EU kunnen additionele btw- of invoerkosten bevatten (meer info). Aanschaf kan soms gratis of goedkoper zijn in combinatie met een abonnement.

Niet te missen aanbieding/kortingscodes

Xiaomi Mi Band 4
€ 28,26 € 39
🔥Extra korting bij AliExpress🔥 [actueel]
Handige pagina met veel (persoonlijke) kortingscodes voor AliExpress.
Xiaomi Mi 9
De Xiaomi Mi 9 gewoon in Nederland (en op voorraad).
Xiaomi in Nederland kopen [NL garantie]
Xiaomi-producten koop je gewoon in Nederland met NL garantie natuurlijk.
We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Welkom op MiFans.nl!

Bedankt voor je bezoek! Voor een leukere ervaring (en werkende site) gebruiken ook wij cookies en delen (aan de hand van deze cookies) informatie over je gebruik van deze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. We willen je vragen, deze éénmalig te accepteren! Lees verder!