Xiaomi Mi 8 uitverkocht in 2 minuten

Xiaomi Mi 8 in in diverse uitvoeringen

Toen de Xiaomi Mi 8 vorige week in drie varianten gelanceerd werd merkten we al op dat deze meer dan interessant waren. Dat bleek, want gisteren werd tijdens de eerste flash sale volgens officials van Xiaomi een recordverkoop behaald. Binnen 1,37 seconden was de voorraad uitverkocht. Wij leggen uit hoe zo’n flash sale werkt en hoe je in Nederland toch snel aan een Xiaomi Mi 8 kunt komen.

Xiaomi Mi 8 flash sale

Voordat Xiaomi een nieuw toestel uitbrengt probeert ze altijd zo veel mogelijk publiciteit te genereren. Daar gaat men behoorlijk ver in, want naast teasers, aankondigingen en nieuws via de eigen sites en social media worden ook social media kanalen zoals Weibo en ‘anonieme’ lekken en foto’s ingezet om de publiciteit aan te wakkeren. Na verkoop is dit niet anders. Door de launch en start van verkoop op verschillende momenten te doen creĆ«ert men dubbele media-aandacht.

Xiaomi tilt deze tactiek naar een volgend niveau door, voordat de reguliere verkoop start, een aantal flash sales te organiseren. Dit zijn momenten waarop een beperkt aantal toestellen wordt verkocht voordat de echte verkoop begint. Vaak wordt, zoals bij de Xiaomi Mi 8 zo’n flash sale alleen in China georganiseerd. Als er dan een snelle uitverkoop volgt is dat een uitgelezen moment om weer extra aandacht van de pers te generen.

Xiaomi Mi 8 specs

De Xiaomi Mi 8, als je de specs bestudeert begrijp je waarom deze zo populair is.

Xiaomi Mi 8 toch zo snel mogelijk hebben?

Zoals je begrijpt is de kans dat je online mee kan doen aan zo’n flash sale en dan ook nog de telefoon kunt kopen is, zoals je begrijpt, niet al te groot. Toch is er ook voor jou als Xiaomifan een manier om snel een Xiaomi Mi 8 in huis te hebben. Dit kan door middel van een pre-order bij een van onze vertrouwde webwinkels.

Bij iedere belangrijke lancering van een telefoon bestellen zij een aantal exemplaren vooraf. Deze kun je bij hen kopen. Zo weet je dat je als eerste jouw telefoon krijgt zodra zij de eerste batch geleverd krijgen. Mocht je namelijk niet tijdens de pre-sale besteld hebben, dan moet je wachten tot de reguliere bestellingen binnen zijn en dat kan erg lang duren.

Om jou zo kort mogelijk in spanning te laten zie je hieronder een overzicht waar deze telefoon in pre-sale te koop is. Wacht niet te lang, want de voorraad is beperkt!

[table id=9 /]

Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Belsimpel
Xiaomi bij Belsimpel
MiFans
Logo