Xiaomi Mi 8 nu volop verkrijgbaar

Toen de Xiaomi Mi 8 eerder dit jaar werd gelanceerd voorspelden analisten al een nieuw succes voor Xiaomi. Inmiddels zijn we een aantal maanden verder en de term ‘succes’ is een understatement gebleken. De telefoon is tot nu toe vooral verkocht via zogenoemde flash sales. Naar nu blijkt had dit te maken met capaciteitsproblemen bij Xiaomi door de enorme vraag. Deze problemen zijn nu voorbij en de Xiaomi Mi 8 is te bestellen en goed te leveren.

Xiaomi Mi 8 flash verkopen

Om een hype te creëren en extra media-aandacht te generen gebruikt Xiaomi vaak de flash sale. Dit is een korte periode waarin een beperkt aantal toestellen wordt aangeboden op thuismarkt China. Vaak verschijnen er berichten dat de flash verkopen binnen enkele minuten gestaakt werd omdat er uitverkocht was. Dat is altijd goede gratis publiciteit, maar zegt weinig aangezien de verkochte aantallen niet bekend worden.

Xiaomi Mi 8 specs

De Xiaomi Mi 8 met belangrijkste specificaties

Het viel op dat Xiaomi met deze telefoon wel erg lang en erg veel flash sales organiseerde. Inmiddels is bekend dat publiciteit al lang het doel niet meer was, maar dat men niet genoeg toestellen kon produceren om aan de enorme vraag te voldoen. Inmiddels zijn die problemen voorbij en kan er volop geleverd worden.

Populariteit Xiaomi Mi 8

Dat dit toestel zo populair is, is begrijpelijk. Ondanks het grote scherm oogt het toestel compact door het ontbreken van lijsten en het Full HD beeldscherm zorgt voor optimaal kijkgemak. Deze telefoon is ook technisch een hoogstandje zoals je in de productspecificaties kunt lezen.

Xiaomi Mi 8 kopen?

Wil jij ook zo’n betaalbaar vlaggenschip tegen de beste prijs? Speciaal voor jou selecteerden wij de beste deals.

[table id=9 /]

 

 


Volg MiFansNL op Facebook


Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Belsimpel
Xiaomi bij Belsimpel
0 0 stem
Beoordeling
Abonneer
Abonneren op
guest
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle comments

Interesse in Xiaomi?

Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief met deals, nieuws, reviews en meer!

Nee, geen Xiaomi voor mij