Xiaomi Mi 8 met stock-Android ROM van Pixel 2: het kan

Xiaomi Mi 8 in in diverse uitvoeringen

De Xiaomi Mi 8 familie is momenteel bijzonder populair. Waar sommige gebruikers minder blij van worden is dat deze is voorzien van Android en het eigen Xiaomi besturingssysteem MIUI. Zeker sinds bekend is dat Xiaomi dit bewust vol laat lopen met reclame. Dit ongemak leidt tot creativiteit onder gebruikers. Zo is er nu de Pixel ROM. Hiermee tover jij jouw Xiaomi Mi 8 ineens om naar de gebruikersinterface van een Google Pixel 2. Wij zetten de belangrijkste kenmerken op een rij.

Wat zijn de voordelen van Google Pixel 2 ROM?

Een eerste voordeel is dat je met Google Pixel 2-ROM een standaard Android-ervaring biedt. Het tweede voordeel is dat Google Pixel 2 ROM al draait op Google 9 PIE, deze krijg je dus direct mee-geïnstalleerd. Daarnaast krijg je hiermee toegang tot diverse Google-exclusieve toepassingen, zoals Google well-being.

Xiaomi Mi 8 specs

De Xiaomi Mi 8, klaar voor installatie van de Google Pixel 2 ROM.

Wat biedt Google Pixel 2 ROM niet?

Er zijn twee toepassingen die je niet kunt uitvoeren. De ene gaat over betalen. De ROM is namelijk wel geschikt voor NFC- (contactloos betalen). Je kunt echter geen gebruik maken van Google Pay, mocht deze in jouw land beschikbaar zijn. De tweede onmogelijkheid is het aanpassen van de toepassingen. Je kunt de out-of-box installatie dus niet personaliseren.

Hoe kan je de Google Pixel Rom 2 installeren?

Om deze installatie te kunnen doem moet je eerst de bootloader van jouw toestel ontgrendelen. Dit kun je op deze site van Xiaomi aanvragen. Vervolgens kun je hier de ROM downloaden.

Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Belsimpel
Xiaomi bij Belsimpel
MiFans
Logo