Xiaomi Mi 8 gesignaleerd, launch event verplaatst

Xiaomi Mi 8 box

Eerder berichtten wij dat Xiaomi tijdens een groot launch event op 23 mei een aantal nieuwe releases zou presenteren. Inmiddels blijkt dat dit event is verplaatst naar 31 mei. Daarnaast informeerden wij je al eerder over de geruchten rondom de Xiaomi Mi 8. Inmiddels is het zeker dat er een Xiaomi Mi 8 bestaat. Het is nog onduidelijk of de Xiaomi Mi 8 naast of in plaats van de Xiaomi Mi 7 wordt gepresenteerd.

Xiaomi Mi 8

De Xiaomi Mi 8 is voor het eerst gesignaleerd. Er verscheen een concept-advertentie waarin er 100 worden weggeven en bovendien verscheen er een foto van de voorkant van dit toestel. Tot slot verscheen er ook een afbeelding van de Xiaomi Mi 8 box.

Xiaomi Mi 8 front

Xiaomi Mi 8 front en advertentie

Geen specificaties Xiaomi Mi 8

Er zijn nog geen specificaties bekend, maar gezien het jubileum kan het niet anders dan dat dit vlaggenschip veel waar voor het geld gaat bieden. Zo wordt er al gefluisterd over een vingerafdruksensor onder het scherm, OLED glas, Snapdragon 845 en meer fraaie toepassingen. Ook de notch die op de afbeeldingen te zien is belooft veel. Zo zijn er uitsparingen voor een dual camera aan de voorzijde.

In de advertentie kondigt men aan 100 exemplaren weg te geven, maar ook wanneer je het toestel moet kopen lijkt het predicaat ‘premium telefoon voor budget prijs’ weer vol op de plaats.

Launch event verplaatst naar 31 mei

Welke eigenschappen dit toestel precies zal hebben is even afwachten. Dat afwachten duurt zelfs langer dan gepland, want het launch event is verplaatst van 23 naar 31 mei. Het belooft het belangrijkste event van het jaar te worden voor Xiaomi. In het bijzijn van 5.000 gasten worden diverse nieuwe producten gelanceerd. De exacte line-up weten we nog niet, maar we kunnen er vanuit gaan dat naast de Xiaomi Mi 8 ook de Xiaomi Mi 7 en Mi Band 3 gelanceerd gaan worden.

[cp_slide_in display=”inline” id=”cp_id_41980″][/cp_slide_in]

Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Belsimpel
Xiaomi bij Belsimpel
MiFans
Logo