Xiaomi Mi 7 razendsnel en voorzien van notch en IR-sensor

Terwijl de Xiaomi Mi Mix 2s officieel wordt gelanceerd op 27 maart 2018 als het nieuwe vlaggenschip van Mi is er nog een vlaggenschip onderweg om de consument te veroveren, de Xiaomi Mi 7. Ook over dit toestel draait de geruchtenmolen op volle sterkte. Zo zou de lancering zijn uitgesteld om nog meer verbeteringen toe te voegen. Volgens de laatste geruchten en vermeende firmware is dat het wachten waard. Wij zetten de laatste toevoegingen op een rij. Bovendien snappen we dat jij na het lezen graag als eerste de Xiaomi Mi 7 in bezit hebt zodra die uitkomt. Dat kan, want als je jouw e-mailadres achter laat geven we je een seintje zodra deze beschikbaar is.

Xiaomi Mi 7-specs

Opnieuw bevestigt de documentatie de geruchten dat dit toestel wordt uitgerust met de razendsnelle 845 Snapdragon processor. Met een 6 GB RAM geheugen kan de processor razendsnel het werk doen. Daarbij zal besturingssysteem MIUI 9 rechtstreeks gebaseerd zijn op Android Oreo 8.0. Om je extra lang te laten genieten van al deze snelle toepassingen is de batterijcapaciteit verhoogd naar 3400 mAh. Bovendien is het toestel geschikt gemaakt voor draadloos opladen. Bij recente testen was de single-core score 2449 en de multi-core score 8309.

Xiaomi Mi 7 Xiaomi Dipper testrapport

Het vermoedelijke testrapport (onder codenaam) van de Xiaomi Mi 7

Xiaomi Mi 7, premium look voor budget prijs

Ook qua uiterlijk is de Xiaomi nog verder gestyled. Zo wordt de telefoon voorzien van de Notch, die we kennen van de iPhoneX. Daarbij wordt volgens de laatste firmware een infraroodsensor ingebouwd. Het is nog niet geheel duidelijk wat Xiaomi hiermee voor heeft. Wel is bekend dat Apple voor gezichtsherkenning onder meer infrarood gebruikt. Het gerucht laat zich raden…

Wanneer?

Dat de Mi 7 eraan komt is wel zeker. Alleen wanneer weten we nog niet. Natuurlijk volgen we het nieuws op de voet. Als jij echt zeker wilt weten dat je de eerste bent die deze telefoon kan bestellen kun je hieronder jouw e-mailadres achterlaten voor een vrijblijvend seintje. We informeren je dan, zonder verplichten, direct als je de Xiaomi Mi 7 kunt bestellen.

[cp_slide_in display=”inline” id=”cp_id_41980″][/cp_slide_in]

Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Belsimpel
Xiaomi bij Belsimpel
MiFans
Logo