Dit concept van de Xiaomi Mi 6X (A2) ziet er bijzonder goed uit

Xiaomi 6X inspireert tot artist impression

Over de Xiaomi Mi 6X doen veel geruchten de ronde. Wij berichtten hier ook al eerder over. Voor sommige bedrijven is dit een inspiratie om een eigen ontwerp te maken. Deze mooie artist impression willen we jullie niet onthouden.

Xiaomi Mi 6X-concept

Een dunne omlijsting en ‘full screen’ venster worden vaak gezien als ‘premium uitstraling’. Deze artist impression laat zien dat die classificatie niet voor niets is. De telefoon oogt stijlvol en het scherm geeft genoeg ruimte om te kunnen zien wie er belt, maar ook om bijvoorbeeld een krant te lezen.

Het valt nauwelijks op dat in de bovenlijst aan de voorzijde de selfiecam met LED-flits is ingebouwd. Overigens zou de kritiek op de camera-functie ook verleden tijd moeten zijn door de AI-toepassingen voor de camera die zijn ingebouwd.

Het ontwerp van de achterzijde van deze concept Xiaomi Mi 6X is minstens zo opvallend. We zien de kenmerkende Notch terug met daarin de verticaal geplaatste dual camera. De vingerafdruksensor is ook prominent geplaatst.

Welke bijzonderheden van de Xiaomi Mi 6X zie je niet direct?

Een van de aspecten die nog onderwerp van discussie is, is de processor. Wordt dit de Snapdragon 636 of toch Xiaomi’s eigen Surge2? Ook minder zichtbaar is dat er 2 conceptmodellen te zien zijn. De een heeft een werkgeheugen van 4 GB Ram en de ander van 6 GB Ram.

Uiteraard zijn we heel benieuwd hoeveel de uiteindelijke telefoon lijkt op deze mooie artist impression.

Waar kan ik de Xiaomi Mi 6X bestellen?

Er is voor de Mi 6X nog geen releasedatum of verkoopprijs bekend. Xiaomi test jouw geduld nog even. Als jij als eerste wilt zien of dit concept overeenkomt met het origineel, dan kun je hieronder jouw mailadres achterlaten. We geven je dan vrijblijvend een seintje wanneer, waar en tegen welke prijs de Xiaomi Mi 6X beschikbaar is.

[cp_slide_in display=”inline” id=”cp_id_ebf02″][/cp_slide_in]

 

 

Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Belsimpel
Xiaomi bij Belsimpel
MiFans
Logo