Xiaomi Mi 6 Geekbench scores gelekt

Xiaomi Mi 6

Xiaomi MiOver een paar dagen is het zover en zal de de Xiaomi Mi 6 eindelijk onthuld worden. Hoewel Xiaomi fans het toestel waarschijnlijk sowieso zullen kopen, zijn op de valreep nog Xiaomi Mi 6 Geekbench scores gelekt om een weloverwogen aankoop te doen. Afgaande van de scores kunnen we ervan op aan, dat het nieuwe Xiaomi vlaggenschip toestel behoorlijke prestaties zal leveren.

Specificaties Mi 6 tijdens Geekbench test

De Geekbench resultaten bevestigen dat de Mi 6 uitgerust zal zijn met de Snapdragon 835. Het toestel dat voor het testen is gebruikt had 4GB RAM capaciteit en draaide op Android 7.1.1 met MIUI 8. Volgens de berichten zal er echter ook een 6GB model uit worden gebracht met de keuze tussen 32GB, 64GB en 128GB opslagruimte. Verder zou de Mi 6 met een 3200mAh batterij komen, terwijl de grotere Mi6 Plus uitgerust zou zijn met een 4500mAh batterij.

Xiaomi Mi 6 Geekbench scoresXiaomi Mi 6 Geekbench scores

Hoewel het toestel behoorlijke scores behaalde, bevestigt Geekbench dat het toestel niet draaide op de hoogste processorsneldheid. Dit zou betekenen dat de smartphone nog hogere scores zou kunnen behalen. Tijdens de single-core test wist de Mi 6 2006 punten te vergaren. De multi-core test leverde het toestel 6438 punten op.

Lancering Mi 6 op 19 april

Lang hoeven we niet meer te wachten totdat alles bekend zal zijn over de Xiaomi Mi 6. Op 19 april zal het toestel officieel onthuld worden. Het zou dan niet al te lang moeten duren, voordat de telefoon (online) te koop zal zijn.

 

 

Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Belsimpel
Xiaomi bij Belsimpel

Tags:

MiFans
Logo