“Xiaomi Mi 5s en Mi Note 2 krijgen Snapdragon 821 en 8gb werkgeheugen”

"Xiaomi Mi 5s en Mi Note 2 krijgen Snapdragon 821 en 8gb werkgeheugen"

"Xiaomi Mi 5s en Mi Note 2 krijgen Snapdragon 821 en 8gb werkgeheugen"

Volgens de laatste geruchten zal Xiaomi binnekort de Xiaomi Mi 5s en Mi Note 2 lanceren. Beide smarpthones zullen de nieuwste Snapdragon 821 processor krijgen gecombineerd met maar liefst 8gb werkgeheugen. Verder zullen de smartphone een ultrasone vingerscanner krijgen die nauwkeuriger is.

Mi5s en Mi Note 2 beiden een Snapdragon 821 processor

Zowel de Xiaomi Mi 5s als de Xiaomi Mi Note 2 zullen een Snapdragon 821 processor krijgen. Deze processor is pas net uit en het lijkt er dus op dat Xiaomi de eerste smartphonemaker wordt die deze processor gebruikt.

 

8gb werkgeheugen, HIFI audio en snelladen

Verder beschikken beide smartphones over 8gb werkgeheugen, HIFI audio en snelladen. Met laatstgenoemde feature kan de batterij in een halfuur tot 80% opgeladen worden. De telefoons krijgen ook allebei een drukgevoelig scherm, zoals Apple ook al gebruikt.

De Xiaomi Mi Note 2 zal een dubbele camera aan de achterkant krijgen en een gebogen scherm. Dit is niet het geval bij de Mi 5s, de verbeterde versie van de populaire Xiaomi Mi 5.

 

Ultrasone vingerscanner

Als laatste gaan er geruchten dat de smartphones geen normale vingerscanner krijgen, maar een ultrasone vingerscanner. Deze technologie wordt geleverd door Qualcomm en zou voor betere prestaties moeten zorgen. De vingers van gebruikers met vieze handen kan bijvoorbeeld ook probleemloos gelezen worden met deze nieuwe technologie. De ultrasone vingerscanner werkt ook achter een metalen behuizing. Hierover melden bronnen dan ook dat de Mi 5s volledig van metaal gemaakt zal worden. Dit in tegenstelling tot de huidige Mi 5, waarbij de achterkant gemaakt is van glas én metaal.

 

Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Belsimpel
Xiaomi bij Belsimpel
MiFans
Logo