“Xiaomi Mi 5 wordt in december gepresenteerd met Snapdragon 820 processor en 3D Touch”

Snapdragon 820 processor

Snapdragon 820 processor

Er is weer een nieuwe mogelijke datum verschenen voor de lancering van de Xiaomi Mi 5. De smartphone zal volgens de bron in december gelanceerd worden en een Snapdragon 820 als processor gebruiken. De Snapdragon 820 processor kampt met productieproblemen en daarom wordt de lancering van de smartphone uitgesteld.

Snapdragon 820 processor

De Xiaomi Mi5 zal volgens de bron, Leaksfly, gelanceerd worden nadat Qualcomm de Snapdragon 820 introduceert, hoogstwaarschijnlijk begin december. De Mi 5 zal dan ook deze processor bevatten. De Mi 5 werd tot nu toe niet gelanceerd door de productieproblemen van de Snapdragon 820 processor: de processor had last van oververhitting. De Mi 5 zal de eerste smartphone zijn met een Snapdragon 820.

3D Touch

Volgens Leaksfly zal de Xiaomi Mi 5 ook 3D Touch technologie bevatten. Die technologie meet de druk op het scherm, vergelijkbaar met 3D Touch van Apple. Volgens Leaksfly gebruikt Xiaomi de techniek echter veel meer. Zo kun je zoomen, scrollen en zelfs het de telefoon op starten door harder of zachter te drukken op het scherm.

Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Belsimpel
Xiaomi bij Belsimpel

Tags:

MiFans
Logo