Xiaomi Mi 5 verschenen op webshop, inclusief specificaties

Xiaomi Mi 5

Xiaomi Mi 5 verschenen op webshop, inclusief specificaties

De geruchtenmolen draait op volle toeren met betrekking tot de Xiaomi Mi 5. Vandaag plaatste een webshop informatie over de smartphone, inclusief specificaties. Als de informatie van de webshop klopt, krijgt de Mi 5 een 5,5 inch Quad-HD scherm en Snapdragon 820 processor.

Verschenen op webshop

De specificaties van de te lanceren Xiaomi Mi5 verschenen vandaag op een internationale webshop. De webshop verkoopt ook andere Xiaomi smartphones en is dus bekent met het merk en de mensen achter het bedrijf.

Prachtige specificaties

De specificaties die op de website aangegeven worden zijn niet mis. De Xiaomi Mi 5 krijgt volgens de website een 5,5 inch Quad-HD 2K scherm. De telefoon wordt aangedreven door een 2.5GHz Qualcomm Snapdragon 820 64-bit octa-core processor en heeft 4gb werkgeheugen. De telefoon is in meerdere varianten verkrijgbaar, met 16, 64 of 128gb opslagcapaciteit.

Verder genoemde specificaties zijn een 20 megapixel camera aan de achterkant en een 8 megapixel camera aan de voorkant. De Mi 5 krijgt volgens de pagina ook een flinke batterij met een capaciteit van 3800 mAh. Die moet genoeg zijn om de telefoon de hele dag te kunnen gebruiken zonder hem op te moeten laden.

Maar die prijs?

Op de website wordt een prijs van $599, een absurd hoge prijs voor Xiaomi producten. Wij denken (of beter, weten eigenlijk zeker) dat de uiteindelijke prijs lager zal zijn. Ten eerste is de echte prijs nog niet bekend, en moet de webshop dus een prijs bedenken waarvan ze zeker weten dat ze winst kunnen maken. Bovendien gaat het om een internationale webshop, die vaak een flinke premium vangt op de verkoop door hogere prijzen te rekenen. Dit omdat Xiaomi producten simpelweg nog niet overal te koop zijn. Ten derde heeft Xiaomi voor de voorgangers van de Mi 5, zoals de Xiaomi Mi 4 nooit zo veel geld gevraagd.

Bron

Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Belsimpel
Xiaomi bij Belsimpel

Tags:

MiFans
Logo