Xiaomi Mi 5 te koop voor slechts €285 met kortingscode

Xiaomi Mi 5

64GB Xiaomi Mi 5 te koop voor slechts €285 met kortingscode
Via Gearbest is de Xiaomi Mi 5 nu voor slechts €285 te bestellen. De prijs komt tot stand door een nieuwe kortingscode. De Xiaomi Mi 5 werd afgelopen jaar geïntroduceerd en geldt nog steeds als Xiaomi’s topmodel, met een Snapdragon 820 processor, tot 4gb werkgeheugen en 128gb opslagcapaciteit.

Xiaomi Mi 5

Door de kortingscode XiaoMinMi5 te gebruiken tijdens het bestellen komt de prijs van de Mi 5 op €285. De Xiaomi Mi 5 is Xiaomi’s topmodel en is te vergelijken met de iPhone 6s of Samsung Galaxy S7. Opvallend is echter de veel lagere prijs van de Mi 5. De telefoon van Chinese oorsprong heeft een 5,15 inch full HD scherm. De telefoon heeft een opvallend dunne rand rondom het scherm. De achterkant van de telefoon is, afhankelijk van het model, gemaakt van glas of speciaal keramiek.

Onder de motorkap is een Qualcomm Snapdragon 820 processor te vinden, de snelste op de markt op het moment. Er zijn verschillende modellen op de markt, met tot 4gb werkgeheugen en 128gb opslagcapaciteit. Verder heeft de telefoon een 16 megapixel camera en een flinke batterij die de hele dag meegaat.

Gebruik kortingscode XiaoMinMi5 om gebruik te kunnen maken van deze actie.

Xiaomi Mi 5 bekijken bij Gearbest

Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Belsimpel
Xiaomi bij Belsimpel

Tags:

MiFans
Logo