Xiaomi Mi 5 en Redmi Note 3 in aanbieding bij Gearbest wegens jubileum Xiaomi

Xiaomi korting aanbiedingen

Alle Gearbest aanbiedingen bekijken

Xiaomi bestaat 6 jaar, en dat viert ook Gearbest door Mi fans een hoop aanbiedingen te geven. Onder andere Xiaomi’s nieuwste toestel, en de Redmi Note 3 zijn met een flinke korting verkrijgbaar. Maar ook veel andere smartphones, tablets en accessoires kunnen met korting besteld worden.

Xiaomi 6 jaar

Het is alweer 6 jaar geleden dat Xiaomi opgericht werd. Toen verkocht het bedrijf nog geen smartphones of andere producten. Het bouwde alleen MIUI, een aangepaste versie van Android. Later werden de telefoon geïntroduceerd, omdat hierdoor de hardware op de software aangepast was. Dit leverde een betere ervaring op voor klanten.

Alle Gearbest aanbiedingen bekijken

Xiaomi Mi 5 aanbieding

Een van de aanbiedingen geldt voor het nieuwste Xiaomi toestel, de Xiaomi Mi 5. Dit is Xiaomi’s krachtigste telefoon met onder andere een Snapdragon 82o processor, tot 4gb werkgeheugen en 128gb opslagcapaciteit. De telefoon maakt de mooiste foto’s dankzij de 16 megapixel camera. De Mi 5 is tijdelijk, ter gelegenheid van het jubileum, voor €365 te bestellen.

Xiaomi Redmi Note 3 en andere producten

Ook de Xiaomi Redmi Note 3 is met korting te bestellen. Deze goedkope smartphone met groot 5,5 inch scherm is tijdelijk voor slechts €215 te bestellen. Ook de Xiaomi Mi Pad 2, Yi Camera, Mi Band 1S en Mi Powerbank zijn met korting te bestellen.

Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Belsimpel
Xiaomi bij Belsimpel

MiFans
Logo