Xiaomi Mi 4c nu beschikbaar bij Gearbest als pre-order

Xiaomi Mi 4c

Xiaomi Mi 4c nu beschikbaar bij Gearbest als pre-order

Geïnteresseerden in de Xiaomi Mi 4c kunnen vanaf vandaag een pre-order plaatsen bij Gearbest. Je ontvangt de telefoon dan als eerste, betaalt wat minder, namelijk €210, en bent zeker van je smartphone. Alle pre-orders worden op 30 oktober verzonden.

Xiaomi Mi 4c

De Xiaomi Mi 4c is de nieuwste smartphone van Xiaomi. De telefoon heeft een 5 inch full HD scherm, een Snapdragon 808 1,8 GHZ 6-core processor en een Adreno 418 GPU. Een van de bijzonderheden van de telefoon is dat je hem oplaadt met een USB Type-C kabel. Die kun je net als Apple’s nieuwste oplaadkabel op twee manieren gebruiken.

De Xiaomi Mi 4c is geschikt voor de netwerken van Nederlandse providers en beschikt over 4g. Je kunt twee simkaarten tegelijkertijd gebruiken, en via een micro-SD kaart is het opslaggeheugen uit te breiden. De telefoon wordt geleverd met MIUI 6 op basis van Android 5.1, maar er komt later een update beschikbaar zodat gebruikers kunnen updaten naar MIUI 7.

De Xiaomi Mi 4c beschikt over een speciaal touchscreen dat je telefoon kan ontwaken nadat je twee keer op het scherm hebt gedrukt. Hetzelfde geldt voor de slaapmodus instellen. De telefoon heeft ook een feature waarmee je hem kunt gebruiken als afstandsbediening voor je televisie, radio of andere apparaten die gebruik maken van een infrarood afstandsbediening.

Verder heeft de Xiaomi Mi 4c een 13 megapixel camera aan de achterkant, en een 5 megapixel camera aan de voorkant. De camera aan de voorkant is voorzien van de beautify-functie, een feature waarmee de telefoon automatisch je selfie verbeterd. Er worden maar 100.000 exemplaren van de Xiaomi Mi 4c gemaakt, dus wie er een wil hebben moet er snel bij zijn.

Pre-order Xiaomi Mi 4c bij Gearbest

De Xiaomi Mi 4c is vanaf dus beschikbaar als pre-order bij Gearbest. De webshop biedt twee opties aan: een versie met 16gb opslagcapaciteit en een met 32gb opslagcapaciteit. De eerstgenoemde heeft 2gb werkgeheugen, de andere heeft 3gb werkgeheugen en is dus net wat sneller.

Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Belsimpel
Xiaomi bij Belsimpel

Tags:

MiFans
Logo