Xiaomi Mi 4 voor slechts €135 te koop bij Gearbest

Xiaomi Mi 4 dichterbij

Xiaomi Mi 4 dichterbij

De Xiaomi Mi 4 is voor slechts €135 te koop bij Gearbest wanneer je de kortingscode GBXiaoMiMi4 gebruikt. De Xiaomi Mi 4 is de voorganger van de Mi 5 en is nog steeds een prima telefoon. Gearbest verkoopt tijdelijk ook de schattige Xiaomi Rabbit Speaker met korting.

Xiaomi Mi 4

De Xiaomi Mi 4 was Xiaomi’s eerste telefoon gemaakt van metaal in plaats van plastic. De telefoon heeft 64gb opslagcapaciteit, 3gb werkgeheugen en een Snapdragon 801 Quad Core 2.5GHz processor. Het 5 inch scherm heeft een full HD resolutie.

De 13 megapixel camera heeft een diafragma van f/1.8 en kan dus prachtige foto’s maken in het donker. De lens laat namelijk een hoop licht binnen. De telefoon koste bij introductie €290, maar is nu te koop bij Gearbest voor €135 wanneer je de kortingscode GBXiaoMiMi4 gebruikt.

Xiaomi Mi 4 bestellen bij Gearbest

Xiaomi rabbit speaker

Xiaomi rabbit speaker

Af en toe lanceert Xiaomi een product met een hoge fun-factor. Eerder zagen we bijvoorbeeld de Xiaomi Mi Pad transformer. De Rabbet speaker is nog zo’n product. Je kunt verbinding maken met de speaker via bluetooth. De batterij zorgt ervoor dat je zo’n drie uur draadloos muziek kunt luisteren. Via het tasje van het konijn kun je de muziek besturen. De Xiaomi rabbit speaker kost €21 bij Gearbest.

Xiaomi Mi 4 bestellen bij Gearbest

Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Belsimpel
Xiaomi bij Belsimpel

Tags:

MiFans
Logo