Xiaomi Mi 4 vanaf augustus in Italië te koop

Xiaomi Mi 4 dichterbij

Xiaomi Mi 4 dichterbijHet lijkt er op dat Xiaomi langzaam maar zeker ook richting Europa gaat kijken voor uitbreidingen. Vandaag werd bekend dat de distributeur van Xiaomi in Italië vanaf augustus de Xiaomi Mi 4 gaat verkopen. Over andere toestellen of andere producten, zoals de Mi Pad en de Redmi Note is nog niets bekend.

Italië

Vanaf vandaag kunnen pr-orders voor de telefoon geplaatst worden. Alleen Italianen kunnen aangeven welke kleur en welk model ze willen bestellen, waarna een telefoon voor hen gereserveerd wordt. Het gaat hierbij dus niet om een wachtrij waarbij je de mogelijkheid krijgt om later te kopen: wie nu pre-ordert betaald ook tegelijk en krijgt het toestel in augustus dit jaar geleverd.

Prijs en kleuren

De Xiaomi Mi 4 is in Italië in twee kleuren te pre-orderen, namelijk zwart en wit. Naast de kleur kan ook gekozen worden hoeveel opslagcapaciteit de telefoon moet hebben. De prijs voor het goedkoopste toestel met een opslagcapaciteit van 16gb is €394,40.

De versie die in Italië verkocht gaat worden beschikt niet over 4G. Wanneer een versie met 4G in de verkoop gaat in het Zuid-Europese land is niet bekend.

Nederland

Nu de eerste Xiaomi smartphones in Europa verkocht gaan worden zal het niet lang duren voordat we in Nederland ook Xiaomi producten kunnen verkopen. Eerder schreven we een artikel waarin we uiteenzetten waarom de kans groot is dat Xiaomi snel naar Nederland komt, dat artikel vind je hier: Wanneer zijn Xiaomi producten in Nederland te koop?.

Een van de argumenten in bovengenoemd artikel waarom Xiaomi snel naar Nederland zou komen is het feit dat de grootste concurrent van Xiaomi, OnePlus, wel al toestellen verkoopt in Nederland. OnePlus toestellen worden ook al in Italië verkocht.

Xiaomi Mi 4

De Xiaomi Mi 4 is het nieuwste toestel van de Chinese smartphone maker. De smartphone heeft een 5 inch full hd scherm met een quad-core 2.5GHz Snapdragon 801 CPU (processor) en 3gb RAM. Er zijn verschillende modellen varierend van 16gb tot en met 64gb voor de opslag van apps, foto’s en muziek.

Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Belsimpel
Xiaomi bij Belsimpel
MiFans
Logo