‘Xiaomi Mi 11 wordt volgende week aangekondigd’

Xiaomi Mi Store fysieke winkels feat

De Xiaomi Mi 11, het nieuwe vlaggenschip van de Chinese fabrikant, wordt op maandag 28 december officieel aangekondigd. Deze launch is specifiek voor de Chinese markt.

Lancering in China

De aangekondigde lancering op 28 december is specifiek voor de Chinese markt. Naar verwachting zal staat de Europese (en dus ook de Nederlandse) launch op de planning voor begin 2021. Dat betekent dat ze vroeger zijn dan andere jaren.

Xiaomi-nieuwsbrief: guides, nieuws, deals, reviews en nog veel meer...

Schrijf je GRATIS in!

Al 1.389 Xiaomi-fans gingen je voor!

De informatie over de Xiaomi Mi 11 op 28 december kwam naar buiten via het Chinese platform Weibo. Hierbij worden geen verdere details gegeven, waarbij aangegeven wordt dat ze wel de nodige ‘verrassingen te bieden’ hebben aldus de CEO Lei.

Xiaomi Mi 11

De Xiaomi Mi-serie, en dus ook de Mi 11, zijn onderdeel van de toplijn van de fabrikant. Deze toestellen hebben high-end-specs en dat zal dit jaar niet anders zijn. We weten dan ook al dat deze op de nieuwe Snapdragon 888 zal draaien.

Verder zal de Xiaomi Mi 11 draaien op Android 11 in combinatie met MIUI 12. Over de prijzen is nog niets bekend gemaakt.

Vind het ideale Xiaomi-hoesje

Grote collectie Xiaomi-hoesjes voor vele modellen.

Of we op 28 december ook al meerdere modellen gaan zien, of alleen de Mi 11 is nog niet helemaal duidelijk. De verwachting is dat de lijn verder uitgebreid zal worden met de Mi 11 Pro, maar ook een Mi 11 Lite.

Wil je op de hoogte blijven van de Xiaomi Mi 11? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Belsimpel
Xiaomi bij Belsimpel

Tags:

MiFans
Logo