Xiaomi Mi 10T Pro gespot op foto’s; dit weten we tot nu toe

Xiaomi logo featured banner 2

Volgens informatie van twee bekende tipgevers zijn er dit jaar mogelijk nog enkele nieuwe Xiaomi-toestellen onderweg. De Mi 10T Pro zou nog weleens voor het einde van 2020 gelanceerd kunnen worden, evenals enkele goedkopere varianten van dezelfde reeks.

Informatie en foto’s uitgelekt

Op internet zien we vaak geruchten en gelekte documenten voorbijkomen. Ook nu is het weer raak. Een bekende tipgever liet net als iemand op het bekende Chinese platform Weibo weten dat er nieuwe informatie bekend is. Er zijn zelfs foto’s gemaakt van de Mi 10T Pro die je kunt bekijken.

Xiaomi Mi 10T Pro
Via: gizchina.com

Welke eigenschappen zijn er bekendgemaakt?

Bij een informatie lek is het altijd maar de vraag of alle informatie klopt. In dit geval is die vraag al grotendeels beantwoord, omdat er dit keer twee kanalen zijn waardoor de specificaties zijn gedeeld. Hieronder zie je welke eigenschappen we hoogstwaarschijnlijk terug gaan zien in de Mi 10T Pro.

Schermverversingstijd
Volgens de gegevens krijgt de Mi 10T Pro een scherm met 144Hz, waardoor het uitermate snel is met het tonen van beelden. Dat is erg handig voor mobiele gamers.

Scherm
Hoewel er niets gezegd wordt over het type display, is het wel te zien dat er een vingerafdrukscanner aan de zijkant zit. Het lijkt er daarom op dat er een LCD-scherm gebruikt wordt, omdat hierbij geen vingerafdrukscanner in het scherm geplaatst kan worden.

Batterijgrootte
Het lijkt erop dat de Xiaomi Mi 10T Pro voorzien gaat worden van een 5.000 mAh batterij. Dat is opmerkelijk, want de Mi 10 5G en Mi 10 Ultra beschikken beiden over een kleinere batterij.

Camera
Aan de achterkant van het toestel zijn 5 camera’s te zien. Alleen van de hoofdcamera is te zien om welke sensor het gaat: een 108MP sensor, die we ook al eerder zagen in de Xiaomi Mi 10 en de Mi Note 10.

Chipset
Beide tipgevers hebben niets losgelaten over de chipset die vermoedelijk in het toestel terecht gaat komen. Wel worden her en der vermoedens uitgesproken dat het gaat om de Snapdragon 865 of 865 Plus. Er is eventueel ook nog de mogelijkheid dat het gaat om de Snapdragon 860.


De exacte specificaties van de Xiaomi Mi 10T Pro blijven nog heel even onbekend, maar met dit soort informatie kunnen we ons natuurlijk al wel een prima beeld vormen van de mogelijkheden die het toestel gaat bieden.

Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Belsimpel
Xiaomi bij Belsimpel

Tags:

MiFans
Logo