Xiaomi lijkt Mi 10T Lite te lanceren met 4.720 mAh batterij

Xiaomi lijkt Mi 10T Lite te lanceren met 4.720 mAh batterij

De signalen voor een aanstaande Xiaomi Mi 10T en Mi 10T Pro zijn al een tijdje aanwezig. Maar het lijkt er nu op dat de eerste geruchten en specificaties rondom de Mi 10T Lite ook tevoorschijn komen. Dat komt door een mogelijke vermelding van het toestel in de FCC database.

Xiaomi Mi 10T Lite krijgt waarschijnlijk 4.720 mAh batterij

De de FCC database worden toestellen vermeld op basis van een productnummer. Bij Xiaomi is het verschil altijd te zien tussen toestellen in de Mi-reeks, POCO-reeks of Redmi-reeks. In dit geval lijkt de code M2007J17G erop te wijzen dat het gaat om een nieuw Mi-toestel; hoogstwaarschijnlijk de Mi 10T Lite dus.

Xiaomi-nieuwsbrief: guides, nieuws, deals, reviews en nog veel meer...

Schrijf je GRATIS in!

Al 2.381 Xiaomi-fans gingen je voor!

Het toestel krijgt volgens de FCC registratie een 4.720 mAh batterij. Dat is iets minder dan bij de Mi 10T en Mi 10T Pro. Dat de grootte van de batterij zo dichtbij de andere twee toestellen ligt, laat ons raden wat de prijs van het toestel gaat zijn.

Lees ook: foto’s Mi 10T Pro gespot; dit weten we tot nu toe

Via een tipgever op Twitter lijkt het erop dat de Mi 10T Pro een prijskaartje van 699 euro gaat krijgen in Europa. Dat is een behoorlijke prijs, waardoor het gissen blijft naar de prijs van de Mi 10T en 10T Lite. Hopelijk zorgt Xiaomi voor een mooi prijsverloop zodat iedereen die geïnteresseerd is in deze smartphonereeks een eigen keus kan maken.

Lid worden
Word GRATIS lid van dé Nederlandse Xiaomi-community

Een plek waar Xiaomi MiFans samenkomen om vragen te stellen, beantwoorden, maar ook nieuwe (en oude) producten te bespreken en delen!

De Mi 10 T Pro is voorzien van een 108 MP camera, 144 Hz schermverversing en de snelle Snapdragon 865 processor. De batterij is met 5.000 mAh niet indrukwekkend in vergelijking met de Mi 10T Lite.

De kans is dus groot dat de Mi 10T Lite zal moeten inleveren op het gebied van de processor en camera. De tijd zal het uitwijzen. Als eerst moeten we de precieze specificaties van de Mi 10T en Mi 10T Pro even afwachten.

Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Belsimpel
Xiaomi bij Belsimpel
Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle comments
MiFans