Nieuw bewijs voor Xiaomi Mi 10 Pro gevonden in MIUI 11

De Xiaomi Mi 10 is veelbesproken in het geruchtencircuit. Er is nu dan ook weer nieuw bewijs gevonden voor het bestaan van de Xiaomi Mi 10 Pro in MIUI 11, de software van Xiaomi.

Xiaomi Mi 10

We weten steeds meer van de nieuwe Xiaomi Mi 10-serie. Zo hebben wel foto’s gezien van het vermoedelijke toestel en ligt al een deel van de specs op straat.

We denken inmiddels ook te weten dat het toestel zal draaien op de nieuwe Snapdragon 865 en voorzien is van een camerasetup die vergelijkbaar is met de Xiaomi Mi Note 10.

Er blijven nieuwe aanwijzigingen opduiken van deze toestellen, de Xiaomi Mi 10 en zijn grote broer de Xiaomi Mi 10 Pro. Deze laatste heeft zich nu weer laten zien in de code van MIUI.

XiaomiMi10render
Via: BenGeskin / render Xiaomi Mi 10

66W lader

De Xiaomi Mi 10 Pro zou geleverd worden met een 66W oplader. Dat is een belachelijk grote capaciteit, als je bedenkt dat er laptops uitgebracht worden die hetzelfde wattage gebruiken.

Naast de specificaties van de oplader, zijn ook de codenamen wederom bevestigd. De Mi 10 Pro wordt intern M2001J1C genoemd en de Mi 10 heet M2001J2C.

Wanneer?

De Xiaomi Mi 10 en Mi 10 Pro worden waarschijnlijk op 11 februari aangekondigd. Daarnaast denken we ook te weten dat de Xiaomi Mi 10 599 euro gaat kosten, de prijs van de Pro-variant is nog niet bekend.

Via: XDA

Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Belsimpel
Xiaomi bij Belsimpel

Tags:

MiFans
Logo