‘Eerste echte foto’s Xiaomi Mi 10 Pro met 5G gelekt’

De Xiaomi Mi 10 komt eraan, waarschijnlijk in twee varianten en wellicht later nog een Lite-versie. We hebben nu duidelijk foto’s van wat de Xiaomi Mi 10 zou zijn.

Xiaomi Mi 10

De Xiaomi Mi 10 wordt gelanceerd in februari van 2020 en moet het nieuwe toptoestel van de Chinese fabrikant worden. We denken inmiddels al vrij veel details te weten, maar of deze ook daadwerkelijk op de waarheid berusten is natuurlijk altijd de vraag.

Lees ook: Zou dit een foto van de Xiaomi Mi 10 zijn?

Zo zal de Xiaomi Mi 10 draaien op de nieuwste chipset van Qualcomm, de Snapdragon 865. Op het moment van lanceren de snelst beschikbare mobiele processor.

Xiaomi-nieuwsbrief: guides, nieuws, deals, reviews en nog veel meer...

Schrijf je GRATIS in!

Al 1.389 Xiaomi-fans gingen je voor!

Daarnaast wordt er ook (weer) gebruik gemaakt van een 108 megapixel-camera, die we ook eerder zagen op de Xiaom Mi Note 10, waar we recent een review over schreven.

Op de hoogte blijven van alles rondom de Xiaomi Mi 10 en meer, schrijf je dan in voor onze gratis nieuwsbrief!

De foto’s

De lancering komt steeds dichterbij en dat wil ook zeggen dat we over het algemeen meer gelekte foto’s en info gaan zien over het toetsel. Deze keer is er op een Chinese site info opgedoken en zien we een aantal foto’s over de Xiaomi Mi 10 Pro 5G. De foto’s die hieronder te zien zijn, zijn ook genomen met het betreffende toestel, aldus degene die dit online gezet heeft.

XIaomiMi10fotosgelekt

Verder zien we op de foto’s ook nog de 65W lader die meegeleverd wordt door Xiaomi en zien we veel herkenbare elementen van de Xiaomi Mi Note 10.

Vind het ideale Xiaomi-hoesje

Grote collectie Xiaomi-hoesjes voor vele modellen.

Of dit alles juist is weten we pas bij de lancering die op 11 februari 2020 zal plaatsvinden aldus de ingewijden.

Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Belsimpel
Xiaomi bij Belsimpel

Tags:

MiFans
Logo