Xiaomi stelt lancering Mi 10-serie uit voor o.a. Nederland en België

De Xiaomi Mi 10 en Mi 10 Pro werden op 13 februari officieel gelanceerd voor de Chinese markt. De planning was dat de Europese markt op 23 februari aan de beurt was, echter wordt deze launch nu uitgesteld.

Xiaomi Mi 10 Nederland en België

De officiële lancering van de Xiaomi Mi 10 is uitgesteld tot een nader te bepalen tijdstip. De lancering was gepland voor 23 februari, maar doordat het Mobile World Congress, waar de persconferentie aan gekoppeld was, afgelast is, zal ook het persevent niet doorgaan.

Xiaomi is aware and understands the decision by GSMA to cancel Mobile World Congress Barcelona 2020. As the safety of Xiaomi’s employees, partners, media friends, and guests is our top priority, we will also delay our global product launch of the latest flagship Mi 10 series planned originally for February 23, a day prior to MWC.

We will arrange a separate launch event in Europe at a later date, where we will share information on the Mi 10 series and more amazing products. We will keep you posted on this.

De reden dat het Mobile World Congress afgelast is, is het Corona-virus, er zijn teveel risico’s verbonden aan het samenbrengen van zoveel mensen van over de hele wereld.

Xiaomi-nieuwsbrief: guides, nieuws, deals, reviews en nog veel meer...

Schrijf je GRATIS in!

Al 1.364 Xiaomi-fans gingen je voor!

Dit heeft GSMA, de organisatie van het Mobile World Congress, om het volledig af te gelasten. Dit nadat een aantal merken hadden aangegeven niet bij het event aanwezig te zijn.

XiaomiMi10render
Via: BenGeskin / render Xiaomi Mi 10

Xiaomi Mi 10 en Mi 10 Pro

We weten inmiddels wel hoe de Xiaomi Mi 10 en de Mi 10 Pro eruit zien. De lancering in China is wel doorgegaan, waardoor alle details bekend zijn. Het enige wat we nog niet weten is wat de prijzen in Europa gaan worden.

Lees ook: Xiaomi Mi 10 is officieel: alles wat moet je weten

De Xiaomi Mi 10 (Pro) beschikt over een Snapdragon 865-chipset, de snelste van dit moment voor mobiele toestellen. Daarnaast is de camerasetup onder andere uitgerust met een 108 megapixel-camera, maar bijvoorbeeld ook een 20 megapixel ultrawide-camera. Daarnaast vinden we nog een tweetal telelenzen aan de achterzijde van het toestel.

Vind het ideale Xiaomi-hoesje

Grote collectie Xiaomi-hoesjes voor vele modellen.

Met deze specs heeft Xiaomi een interessant toestel op de markt gezet, waarbij ook de camera-functies geroemd worden door onafhankelijke reviewers, zoals DxOMark. Hier wordt de camera als beste smartphone-camera tot nu toe gekroond.

Wanneer het toestel dus naar Nederland zal komen is niet bekend, ook de prijzen blijven gissen. Uiteraard hebben we de prijzen omgerekend van de Chinese markt, maar deze zullen wellicht nog iets afwijken.

Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Belsimpel
Xiaomi bij Belsimpel
MiFans
Logo