Xiaomi Mi 10 hands-on video gelekt

Het is geen verrassing meer dat Xiaomi zeer binnenkort met de Xiaomi Mi 10 op de proppen gaat komen. Hoewel we tot nu toe nog weinig bewegende beelden hebben gezien, is er nu een korte hands-on video van het toestel gelekt.

De Xiaomi Mi 10

Veel geheimen over de Xiaomi Mi 10 zijn er niet meer. Zoals gebruikelijk waren er weer een aantal bronnen die steeds meer informatie over het toestel wisten te ontfutselen en ook Xiaomi zelf deed regelmatig een duit in het zakje.

Xiaomi-nieuwsbrief: guides, nieuws, deals, reviews en nog veel meer...

Schrijf je GRATIS in!

Al 1.387 Xiaomi-fans gingen je voor!

Zo bracht het merk zelf naar buiten welke processor er werd gebruikt en deelden zij zelfs de testresultaten van de nieuwste Snapdragon 865 in vergelijking tot andere high-end processors op de markt.

Desondanks zijn er toch nog enkele eigenschappen verborgen gehouden van dit nieuwe vlaggenschip toestel van Xiaomi. Het is daarom bijzonder om een gelekte hands-on video te zien. Hoewel we daar niet veel zien van de software, zijn er twee dingen duidelijk. De vorm zoals we die verwacht hadden, bestaat. Het toestel heeft de 4 camera’s aan de achterkant, maar dus ook het punch hole ontwerp bij de selfie camera, waarbij de lens vrijwel niet te zien is door de kleine ruimte die het inneemt.

Daarnaast lijkt ook het scherm erg snel. Dat heeft waarschijnlijk te maken met de 90 Hz refresh rate. Binnen de smartphonemarkt is dat nog vrij uniek, waardoor Xiaomi met de Mi 10 zeker punten gaat scoren bij kritisch publiek.

Vind het ideale Xiaomi-hoesje

Grote collectie Xiaomi-hoesjes voor vele modellen.

De gelekte hands-on video van de Xiaomi Mi 10

Op 13 februari wordt de Xiaomi Mi 10 (Pro) in China gelanceerd. Vervolgens is Europa aan de beurt op 23 februari. We zullen dus nog héél even geduld moeten hebben om erachter te komen welke specificaties dit lang verwachte toestel precies gaat hebben.

Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Belsimpel
Xiaomi bij Belsimpel

Tags:

MiFans
Logo