‘Xiaomi Mi 10 en BlackShark 3 worden gelanceerd met online persconferentie’

De Xiaomi Mi 10, de 10 Pro en de BlackShark 3 worden binnenkort gelanceerd. Er zijn echter nog geen uitnodigingen voor een persconferentie uitgestuurd. De toestellen zouden nu online gelanceerd worden.

Persconferenties

Het lanceren van nieuwe smartphones gaat meestal gepaard met een grote persconferentie waar media van over de hele wereld wordt uitgenodigd. Ook veel partners en retailers worden verwelkomd op dit soort events.

Toch zijn er nu aanwijzigingen dat dit geen fysieke lancering gaat zijn voor de Xiaomi Mi 10 en BlackShark 3. Dit heeft, hoe kan het ook anders, te maken met de uitbraak van het Corona-virus.

Lees ook: AliExpress en Corona virus; is jouw pakketje gevaarlijk?

Xiaomi Mi 10, Mi 10 Pro en BlackShark 3 online lancering

Of dit ook daadwerkelijk gaat gebeuren is nog niet helemaal duidelijk. Toch zijn er aanwijzigingen dat er een online persconferentie gehouden zal worden, waarbij alle details bekend gemaakt zullen worden.

Volgens een bekende Chinese ‘lekster’, die vaak informatie heeft die nog niet publiekelijk is, worden de toestellen daadwerkelijk online gelanceerd.

XiaomiMi10online launch
VIa: Weibo

Xiaomi Mi 10

De Xiaomi Mi 10 wordt het nieuwe toptoestel van 2020 voor Xiaomi. Hierin gaan we onder andere de snelste mobiele chipset van dit moment zien, de Snapdragon 865 die het toestel moet voorzien van de nodige snelheid.

XiaomiMi10render
Via: BenGeskin / render Xiaomi Mi 10

Verder gaan we een vergelijkbare camera-setup zien met de Xiaomi Mi Note 10, waarbij er dus ook een 108 megapixel-camera zal zijn. Qua opladen heeft Xiaomi ervoor gekozen om – in ieder geval bij de Pro-versie – een bijzonder snelle lader mee te leveren.

Hoe het toestel er verder uit gaat zien en of alle details daadwerkelijk kloppen, gaan we – waarschijnlijk – online zien op 11 februari 2020. Tot die tijd zullen er ongetwijfeld nog meer details naar buiten komen.

Laatste Amazon prijsupdate was: 30 september 2020 12:56
× Product prijzen en beschikbaarheid kloppen met betrekking tot de datum/tijd aangegeven en zijn onderhevig aan verandering. De prijs en beschikbaarheid informatie weergegeven op Amazon.com (Amazon.in, Amazon.co.uk, Amazon.de, etc) op het moment van aankoop is geldend voor de aankoop van dit product.

Volg MiFansNL op Facebook


Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij BOL

Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Coolblue

Xiaomi bij Belsimpel
Xiaomi bij Belsimpel

0 0 stem
Beoordeling
Abonneer
Abonneren op
guest
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle comments

Interesse in Xiaomi?

Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief met deals, nieuws, reviews en meer!

Nee, geen Xiaomi voor mij