Eerste details Xiaomi Mi 10 gelekt: dit denken we te weten

De Xiaomi Mi 10 komt eraan, daar is geen twijfel over. We hebben nu wat meer details over wanneer dat gaan zijn en de eerste specs van het toestel zijn gelekt, uiteraard.

Xiaomi Mi 10: chipset, camera, scherm en 5G

De Xiaomi Mi 10 wordt het nieuwe toestel in de reeks van high-end-smarthones van het Chinese merk. Hiermee is de Mi 10 de opvolger van de populaire Mi 9. De eerste details zijn inmiddels bekend.

Xiaomi-nieuwsbrief: guides, nieuws, deals, reviews en nog veel meer...

Schrijf je GRATIS in!

Al 1.388 Xiaomi-fans gingen je voor!

Zo draait het toestel op de gloednieuwe Snapdragon 865-chipset van Qualcomm. Dat zal één van de meest gebruikte mobiele chipsets zijn op smartphones die in 2020 worden uitgebracht.

Ook heeft het scherm van de Xiaomi Mi 10 een refreshrate van 120Hz. Dat wil zeggen dat je vooral tijdens bijvoorbeeld het scrollen een bijzonder soepele ervaring hebt. Als je deze nieuwe techniek en tijdje gebruikt en dan teruggaat naar een toestel met een lagere refreshrate, dan merk je een groot verschil.

Xiaomi Mi Note 10 6
Xiaomi Mi Note 10

Verder is de kans groot dat er ook gekozen wordt voor een soortgelijke camera-setup zoals we die kennen van de Xiaomi Mi Note 10. Dat wil zeggen dat er in ieder geval een 108 megapixel-camera aanwezig zal zijn.

Daarnaast zal de Xiaomi Mi 10 ondersteuning bieden voor 5G, de nieuwe snelle variant van mobiel internet. Richting het einde van 2020 wordt dit langzaam beschikbaar in Nederland en kun je er dus (in delen) van ons land gebruik van maken.

Vind het ideale Xiaomi-hoesje

Grote collectie Xiaomi-hoesjes voor vele modellen.

Lancering: Q1 2020

De lancering van de Xiaomi Mi 10 zal plaatsvinden in het eerste kwartaal van 2020. Wanneer dit precies gaat zijn is niet bekend, maar dit is de periode dat veel fabrikanten hun nieuwe vlaggenschepen presenteren op Android-gebied.

De Xiaomi Mi 10 zal een mooie toevoeging zijn aan de selectie smartphones die wordt aangeboden door de fabrikant. Zodra er meer details bekend zijn lees je dat uiteraard op MiFans.

Via: MySmartPrice

Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Belsimpel
Xiaomi bij Belsimpel

Tags:

MiFans
Logo