De Xiaomi Mi 10 komt eraan en dit weten we al

Xiaomi is een beursgenoteerd bedrijf en dus moeten ze conform bepaalde richtlijnen (van de autoriteiten in Hong Kong) in acht nemen over bekendmaking van toekomstige toestellen. Daarom is nu al bekend dat de Xiaomi Mi 10 eraan komt.

De Xiaomi Mi 9 is nog niet zo lang uit en men is nog volop bezig om de toestellen in de Mi 9 familie te introduceren, zo zagen we recent de Xiaomi Mi 9T verschijnen.

Oclean Z1 slimme tandenborstel (TIP)
€ 36,52 € 50
Verlopen

Inmiddels is bekend dat volgend jaar de Xiaomi Mi 10 uitkomt. Daarmee is het spel van lekken en speculeren begonnen. Wij zetten op een rij wat we weten.

Xiaomi Mi 10 eigenschappen

Het toestel zal voorzien zijn van de Snapdragon 865 processor. Deze is er in 2 varianten, één voor 5G comptabiliteit en één zonder. Het is nog niet bekend waar Xiaomi voor zal kiezen.

Ook grafisch kun je een update verwachten doordat de Adreno 730 wordt ingebouwd. De kwaliteit van het beeldscherm blijft naar verwachting Full HD. Wel verruilt men naar verwachting de notch voor een punch hole om de selfie-camera in te verwerken. We zien wel de in-display vingerafdruksensor terug die dan de vierde generatie zal zijn.

Xiaomi in Nederland kopen [NL garantie]
Xiaomi-producten koop je gewoon in Nederland met NL garantie natuurlijk.

Bekijk alle Xiaomi-deals, coupons en kortingen


Xiaomi Mi 10 speculaties

De bovenstaande eigenschappen zijn logisch en gebaseerd op de techniek die sinds het uitkomen van de Xiaomi Mi 9 beschikbaar is of wordt. Er zijn ook een aantal wildere speculaties.

Zo zou het toestel in verschillende varianten komen waarbij de keuze is tussen 8 en 12 GB RAM werkgeheugen in combinatie met 256 of 512 GB opslagcapaciteit. Dit in combinatie met de uit te brengen besturingssystemen Android 10Q en MIUI 11. Daarnaast is er sprake van een waterdichte uitvoering.

Over de camera is nog onduidelijk. Sommige specialisten verwachten dat de 64 MP camera hier zijn debuut zal maken, terwijl anderen het nog op een 48 MP-camera met ondersteunende lenzen houdt.

Er zijn nog geen foto’s beschikbaar. Wel maakte men alvast een render op basis van geruchten.

Xiaomi MI 10 prijzen en verwachte releasedatum

De verwachting is dat Xiaomi net als dit jaar de Xiaomi MI 10 zal introduceren rond de MWC, die in 2020 van 24 tot 27 februari wordt gehouden. Het toestel zal dan even later te koop zijn. Naar verwachting zal de prijs rond € 550,- bedragen.

Bron: Techadvisor

Let op de plaats van verzending; bestellingen van buiten de EU kunnen additionele btw- of invoerkosten bevatten (meer info). Aanschaf kan soms gratis of goedkoper zijn in combinatie met een abonnement.

Niet te missen aanbieding/kortingscodes

Xiaomi Mi Band 4
€ 28,26 € 39
🔥Extra korting bij AliExpress🔥 [actueel]
Handige pagina met veel (persoonlijke) kortingscodes voor AliExpress.
Xiaomi Mi 9
De Xiaomi Mi 9 gewoon in Nederland (en op voorraad).
Xiaomi in Nederland kopen [NL garantie]
Xiaomi-producten koop je gewoon in Nederland met NL garantie natuurlijk.
We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Enthousiast over Xiaomi?
Schrijf je dan in voor de gratis Xiaomi Weekly

Wij sturen je 1-3 week het laatste nieuws, de beste deals en exclusieve weggeefacties
Inschrijven
Nee, dankjewel
close-link

Welkom op MiFans.nl!

Bedankt voor je bezoek! Voor een leukere ervaring (en werkende site) gebruiken ook wij cookies en delen (aan de hand van deze cookies) informatie over je gebruik van deze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. We willen je vragen, deze éénmalig te accepteren! Lees verder!