Xiaomi Meri zou Xiaomi Mi 5C kunnen zijn

Reders Xiaomi Mi 5C smarpthone

Reders Xiaomi Mi 5C smarpthoneHet jaar is alweer bijna voorbij, maar dat betekent in de smartphone wereld absoluut niet dat er nu even rustig aan gedaan mag worden. Het lijkt er zelfs op dat er nog harder wordt gewerkt. Misschien om voor het einde van het jaar nog enkele projecten af te krijgen. Zo zouden de werknemers bij Xiaomi nog volop aan het werk zijn aan verschillende toestellen. Één daarvan is de Xiaomi Mi 5C.

Mi 5C en Meri hetzelfde?

De eerste zogenaamde renders van de Xiaomi Mi 5C doken op aan het begin van oktober. Later die maand verschenen op GeekBench en Antutu ook nog renders en specificaties van een ander toestel. Dat was de Xiaomi Meri met de door Xiaomi zelf ontworpen Pinecone processor. Volgens de laatste berichten zou het helemaal niet om twee verschillende toestellen gaan, maar zijn de Mi 5C en de Meri één en dezelfde. Er wordt gezegd dat de Mi 5C in feite een lagere versie is van de populaire Xiaomi Mi 5. Als naar de renders wordt gekeken, lijkt de Mi 5C inderdaad op de Mi 5. Ook ziet het er ontzettend veel uit als het toestel met de codenaam Meri.

Design geruchten

Volgens eerdere geruchten zou de Mi 5C een geheel metalen afgeronde behuizing krijgen. Ook zou de smartphone de bekende langwerpige Xiaomi home knop hebben onder het display. Onder de homeknop zou zich de vingerafdrukscanner bevinden en het display zou zijn gemaakt van 2.5D arc glas.

 

Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Belsimpel
Xiaomi bij Belsimpel
MiFans
Logo