Xiaomi Meri score bij Antutu en GeekBench

GeekBench score van de Xiaomi Meri

GeekBench score van de Xiaomi MeriOngeveer een week geleden┬ádoken er foto’s op van een mysterieus nieuw Xiaomi toestel. Volgens geruchten zou het eventueel kunnen gaan om de Xiaomi 5c. Nieuwe informatie heeft aan het licht gebracht dat het niet gaat om de Xiaomi 5c, maar om de Xiaomi Meri. Op screenshots van GeekBench en Antutu zijn scores en specificaties te zien voor dit nieuwe toestel.

Scores vergelijken

GeekBench en Antutu zijn beide applicaties die gebruikt worden om toestellen met elkaar te vergelijken. Aan de hand van verschillende punten en tests krijgt elke smartphone een bepaald score. Op deze manier is het makkelijk om objectief de scores van verschillende apparaten tegenover elkaar te zetten.

Geekbench

De Xiaomi Meri kreeg van GeekBench een score van 758 punten bij een single-core test en 3105 punten bij de multi-core test. Wanneer het toestel met de Nokia D1C, zien we dat beide telefoons in dezelfde klasse vallen. Hoewel Xiaomi hoger scoort bij de single core-test, heeft Nokia weer meer punten bij de multi-core test.

Antutu

Bij Antutu kreeg de Meri een score van 63.581. Dit is een vrij lage score voor een hoog segment telefoon. Wel scoort het toestel in vergelijking met de LG V10 beter volgens Antutu.

Antutu score van de Xiaomi Meri

Specificaties

De Xiaomi Meri draait op Android 6.0 Marshmallow en heeft 3GB RAM. Dit klopt met de gelekte informatie van vorige week. Wat verrassend is, is dat de processor informatie niet klopt met eerdere berichten. Op een gelekte foto van vorige week is te zien dat het toestel een 2.2GHz processor heeft. Op de screenshot van GeekBench is te zien dat dit maar 1.4GHz is. Een mogelijk verklaring zou kunnen zijn dat het gaat om twee verschillende processoren en dus twee versies van het toestel.

Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Belsimpel
Xiaomi bij Belsimpel
MiFans
Logo