Xiaomi medeoprichter bevestigt bestaan Xiaomi Mi 5s Plus

Logo Xiaomi

Logo XiaomiSinds iets meer dan een week zijn er geruchten opgedoken over het bestaan van een Xiaomi Mi 5s Plus. Er zijn nog geen specificaties geconfirmeerd over het nog mysterieuze toestel, maar het lijkt er nu op dat het toestel wel bestaat. Een paar dagen geleden heeft medeoprichter Lin Bin dit min of meer bevestigd.

Weibo vergissing

Een post op het Weibo account van Bin onthulde dat hij de post had gemaakt via niks minder dan de 5s Plus. Zou dit per ongeluk zijn gebeurd? Of is dit weer een manier om stiekem hints te laten vallen? In ieder geval is dit het eerste tastebare bewijs van het bestaan van de 5s Plus.

Weibo post via Mi 5s Plus

Foto’s

Na de geruchten over de Xiaomi 5s Plus is er door Xiaomi ingenieur Zhu Dan ook nog een foto gepost. Op de foto zou volgens geruchten het nieuwe toestel te zien zijn. Bij toestel op de foto zitten de camera en sensor in het midden in plaats van links boven zoals bij de Xiaomi Mi 5. Zhu Dan heeft de foto echter kort na het posten weer gedeletet. Op andere opgedoken foto’s is weer een verpakking te zien, welke van de Mi 5s Plus zou zijn. De verpakkingsfoto’s komen van KJuma via Weibo.

Verpakking Xiaomi Mi 5s Plus

Specificaties

Verwacht wordt dat de 5s Plus een 5.7 inch dual-curve display zal hbben met een snapdragon 821 SoC processor en 6GB RAM. Het toestel zou 400 euro moeten gaan kosten.

Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Belsimpel
Xiaomi bij Belsimpel
MiFans
Logo