Dit zijn alle producten die Xiaomi heeft aangekondigd op 15 juli 2020

Xiaomi heeft tijdens het launch-event van 15 juli 2020 een aantal producten voor de Europese markt gelanceerd. Wij hebben ze allemaal overzichtelijk voor je op een rij gezet.

Tijdens het launch-event zijn er een aantal interessante producten aangekondigd, alsmede de prijs en beschikbaarheid voor de Nederlandse en Belgische markt. Hieronder een lijstje.

Xiaomi-nieuwsbrief: guides, nieuws, deals, reviews en nog veel meer...

Schrijf je GRATIS in!

Al 1.387 Xiaomi-fans gingen je voor!

1. Xiaomi Mi Band 5

De Xiaomi Mi Band 5 kwam niet als een verrassing. Toch is het mooi om te zien dat een groot deel van de geruchten inderdaad waar bleken te zijn.

De hoogtepunten van de Mi Band 5 zijn ongetwijfeld de (alweer) lange batterijduur van 14 dagen, maar voornamelijk de manier van opladen. Het is namelijk niet meer nodig om je Mi Band 5 uit zijn bandje te halen. Ideaal, en een zeer welkome aanpassing van Xiaomi.

Ook de prijs voor de Nederlandse markt is bekend: deze zal voor 39 euro te koop zijn.

> Lees het volledige artikel over de Xiaomi Mi Band 5

Schermafbeelding 2020 06 25 om 16.32.51

2. Xiaomi Mi Electric Scooter 2 Pro en 1S

De Xiaomi M365 (Pro) heeft er een aantal familieleden bij. De Xiaomi Mi Electric Scooter 2 Pro en 1S zijn twee nieuwe elektrische steps met respectievelijk 45 km en 30 kilometer reikwijdte. Hoewel de maximale snelheid van beide steps op de 25 km/h ligt, is de Pro 2 iets uitgebreider met een LCD-scherm met rij-informatie en een felle koplamp. Ook zijn beide steps voorzien van een voor- en achterrem voor veilig weggebruik.

> Lees het volledige artikel over de Xiaomi Mi Electric Scooter 2 Pro en 1S

Xiaomi Step
Via: Xiaomi

3. Xiaomi Mi TV Stick

TV kijken wordt met de Xiaomi Mi TV Stick een volledig andere ervaring. In plaats van een TV Box aan te schaffen kun je voortaan gewoon de MI TV Stick in je televisie stoppen en genieten van ‘slim TV kijken’. De stick geeft je onder andere toegang tot Android TV, apps, games en Google Play. De beelden van de Mi TV Stick worden in 1080P uitgezonden op je TV.

> Lees het volledige artikel over de Xiaomi Mi TV Stick

Schermafbeelding 2020 07 15 om 14.23.52

Vind het ideale Xiaomi-hoesje

Grote collectie Xiaomi-hoesjes voor vele modellen.

4. Xiaomi Mi True Wireless Earphones 2 Basic

Nieuwe draadloze oordopjes van Xiaomi zijn altijd welkom. Hoewel in het verleden behaalde resultaten geen garantie bieden voor de toekomst, heeft Xiaomi een stevige reputatie op het gebied van draagbare audio. Met nieuwe of verbeterde features zoals in-ear detectie, touch-control en actieve ruisonderdrukking lijken de Mi True Wireless Earphones 2 Basis oordopjes een mooie aanwinst voor het assortiment.

> Lees het volledige artikel over de Xiaomi Mi True Wireless Earphones 2 Basic

Xiaomi True Wireless Headphones
Via: Xiaomi

5. Xiaomi curved gaming monitor (34 inch)

Het nieuwe WQHD 3440×1440 High Resolution display van Xiaomi is 24 inch groot en is gebogen voor een bijzondere ervaring tijdens het gamen. De 1500R-kromming zorgt voor een effect dat het menselijk ook nabootst, waardoor het makkelijker wordt om helemaal in je game getrokken te worden. Om het scherm nog effectiever te maken voor gamers is het voorzien van een refresh rate van 144 Hz en heeft het een reactiesnelheid van 4ms waardoor beeldvertraging tot de verleden tijd behoort.

> Lees het volledige artikel over de Xiaomi curved gaming monitor van 34 inch

CurvedgamingmonitorXiaomifeatured

6. Redmi 9, 9A en 9C-smartphones

Met de Redmi 9-series herdefinieert Xiaomi het begrip ‘instapmodel’. Met eigenschappen die je vooral in duurdere telefoons tegenkomt, zoals onder andere een quad-camera opstelling, snelle processor, 4GB werkgeheugen en een batterijcapaciteit van 5.000 mAh is het op zijn minst bijzonder te noemen dat deze toestellen al worden aangeboden in een prijsrange van 99 tot 169 euro.

> Lees het volledige artikel over de Redmi 9-serie smartphones

Redmi 9 launch
Via: Xiaomi

Welke was jouw favoriet?

Er zijn dus zes nieuwe product aangekondigd, maar de vraag is: waar kun jij het meest enthousiast van worden? Laat het ons weten in de comments!

Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Belsimpel
Xiaomi bij Belsimpel

Tags:

MiFans
Logo