Xiaomi lanceert Dingling Smart Video Doorbell S

Xiaomi Dingling Doorbell S (1)

Het is alweer een tijd geleden dat Xiaomi zijn laatste slimme deurbel op de markt bracht. De Dingling Smart Video Deurbel S brengt daar nu verandering in. En zoals we van Xiaomi gewend zijn, voor een verrassend lage prijs.

Crowdfunding

De eerste video deurbel van Xiaomi – de Smart Video Doorbell – werd oorspronkelijk gelanceerd door middel van crowdfunding. Ondanks dat de deurbel nog wel wat kritiek kreeg en verbeterpunten nodig had, werd het investeringsdoel met 400% gehaald, waarna de deurbel geproduceerd werd.

Xiaomi-nieuwsbrief: guides, nieuws, deals, reviews en nog veel meer...

Schrijf je GRATIS in!

Al 1.388 Xiaomi-fans gingen je voor!

De nieuwste versie van de deurbel, de Dingling Doorbell S, is ook eerst gelanceerd op het Chinese crowdfunding platform YouPin. Dat is vooralsnog de enige plek waar de deurbel te bestellen is.

Lees ook: Xiaomi slimme deurbel: goedkoop, lange accuduur en bijzonder uitgebreid

Xiaomi Smart Video Doorbell S

Bij het ontwikkelen van de Video Doorbell S heeft Xiaomi vooral gekeken naar de feedback die terugkwam vanuit de gebruikers van de eerste versie. De S-versie is dus vooral een opgeknapte en verbeterde opvolger, in plaats van een volledig nieuw apparaat.

Hieronder de meest belangrijke specificaties van de Doorbell S:

  • Full HD of 1080p beeldkwaliteit
  • 156 graden groothoeklens
  • H.256 compressie techniek
  • Batterijduur van 6 maanden bij 20 opnames per dag van 10 seconden
Dingling Doorbell S
Via: gizchina.com

Boodschappen inspreken of stem vervormen

Een bijzondere optie van de slimme deurbel is de zogenaamde Variable Voice Intercom. Dit is een optie die vrouwen in staat stelt om hun stem te vervormen wanneer ze met iemand praten die voor de deur staat. Xiaomi zal hier waarschijnlijk mee voor elkaar willen krijgen dat vrouwen zich thuis altijd veilig voelen, zelfs als er een onbekend persoon voor de deur staat met wie ze moeten communiceren.

Vind het ideale Xiaomi-hoesje

Grote collectie Xiaomi-hoesjes voor vele modellen.

Ook is het mogelijk om boodschappen in te spreken. Wanneer er dan iemand aanbelt, hoort diegene de vooraf ingesproken boodschap. Handig om je pakketjesbezorger te informeren dat je er niet bent en dat hij het pakketje bij je buren kan afgeven.


Prijs en beschikbaarheid

De Xiaomi Dingling Smart Doorbell S heeft op het crowdfunding platform YouPin een vanaf prijs van ca. $ 36 gekregen. De verwachtte winkelprijs zal iets boven dat bedrag liggen, al is er op dit moment geen informatie bekend over een eventuele verkoop in de winkel of op de website van Xiaomi.

Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Belsimpel
Xiaomi bij Belsimpel
MiFans
Logo