Xiaomi lanceert in oktober nieuw product in VS, mogelijk Mi Note 2

Release

Xiaomi lanceert in oktober nieuw product in VS, mogelijk Mi Note 2

Xiaomi is weer een stap dichterbij verkoop in Europa en Amerika. Een medewerker liet weten dat het binnenkort een nieuw product gaat lanceren in de Verenigde Staten. Mogelijk gaat het om de Xiaomi Mi Note 2. Op dit moment verkoopt Xiaomi alleen nog accessoires in de VS, Duitsland, Engeland en Frankrijk.

Mindere resultaten in China opvangen in Amerika

Het plan is om de mindere resultaten in China recht te zetten door de Amerikaanse markt te betreden. Afgelopen tijd was Xiaomi veel in het nieuws omdat het minder smartphones verkocht in China dan voorheen. Door in de VS en later in Europa telefoons te gaan verkopen kan Xiaomi weer verder groeien. Op dit moment verkoopt Xiaomi alleen nog maar telefoons in Aziatische landen.

In oktober een nieuw product

In een interview met Bloomberg werd dit nieuws bekend gemaakt. Hugo Barra, vice-president bij Xiaomi meldde dat het in oktober een nieuw product zal lanceren in Amerika. Waarschijnlijk gaat het om de Xiaomi Mi Note 2. Verwacht wordt dat deze telefoon binnenkort gelanceerd gaat worden. Wanneer Xiaomi telefoons gaat verkopen in Amerika kan het niet meer lang duren voor het ook in Nederland producten gaat verkopen.

Lage kosten door social media

Xiaomi wil zich onderscheiden door het gebruik van social media. Door reclame te maken op Facebook en Twitter zijn de marketingkosten lager. Hierdoor worden de producten minder duur. Bovendien kan het bedrijf zich op deze manier onderscheiden.

 

Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Belsimpel
Xiaomi bij Belsimpel
MiFans
Logo