Xiaomi lanceert nog 3 slimme producten voor NL en BE markt

Xiaomi brengt regelmatig nieuwe producten uit en gelukkig ook steeds meer voor de Nederlands en Belgische markt. Dat is ook nu het geval, binnenkort zijn een aantal slimme producten te koop.

Nieuwe slimme producten

Waar veel mensen Xiaomi kennen van de smartphones, zijn er veel meer producten in het portfolio van het Chinese bedrijf te vinden. Dit is onder andere op het gebied van smarthome, maar ook vervoersmiddelen worden verkocht, zoals een elektrische step: de populaire Xiaomi M365 Pro.

Nu zijn er vandaag voor de Nederlandse en Belgische markt een aantal nieuwe producten gelanceerd, waaronder de Xiaomi Mi Redmi Note 9 en Redmi Note 9 Pro.

Xiaomi-nieuwsbrief: guides, nieuws, deals, reviews en nog veel meer...

Schrijf je GRATIS in!

Al 1.389 Xiaomi-fans gingen je voor!

Xiaomi slimme ventilator (Mi Smart Standing Fan 1C)

De Xiaomi Smart Standing Fan 1C is één van mijn persoonlijke favorieten die ik al een tijdje in huis hebt. Deze ventilator is niet alleen stijlvol, maar heeft ook nog eens een aantal handige functies.

Allereerst functioneert deze natuurlijk als ‘gewone’ ventilator en biedt deze verschillende standen en draaimogelijkheden. Verder is deze te bedienen met de Xiaomi Home-app en is er op dit model ondersteuning voor Google Assistant en Amazon Alexa.

De Xiaomi Mi Smart Standing Fan 1C zal te koop zijn voor 59,99 in Nederland en zal verkocht worden bij 50Five en de Mi Store.

Lees ook: Review Xiaomi 1X DC slimme ventilator: ik ben ‘fan’

Mi Smart Standing Fan 1C

Xiaomi elektrische vouwfiets (Mi Smart Electric Folding Bike)

Misschien had je geen idee dat Xiaomi fietsen verkocht, maar ze doen het toch. Wij schreven eerder al een artikel over deze Xiaomi-fietsen, maar er gaat ook een model naar Nederland komen nu.

Deze Mi Smart Electric Folding Bike wordt snel gelanceerd en beschikt over een 250W motor die zorgt dat deze aangedreven wordt. Er zijn drie versnellingen op de fiets te vinden en met de accu van 18.560 mAh kun je 45km fietsen onder ideale omstandigheden. Verder is hij licht met 14,5 kg en zal de prijs in Nederland 999 euro gaan zijn.

Mi Smart Folding Bike 03

Vind het ideale Xiaomi-hoesje

Grote collectie Xiaomi-hoesjes voor vele modellen.

Xiaomi Mi Air Purifier 3H

De Xiaomi Mi Air Purifier 3H komt tevens naar de Nederlands markt en biedt de mogelijkheid om, hoe kan het ook anders, de lucht te zuiveren in bijvoorbeeld je huis. Met de HEPA-filter zou tot 99,97% van de microdeeltjes uit de lucht gehaald worden.

De Air Purifier 3H is geschikt om te gebruiken in een ruimte van zo’n 45m2 en is daarnaast voorzien van een OLED-scherm. Ook heeft de Purfiier 3H ondersteuning voor Amazon Alexa en Google Assistant.

Dit model zal in Nederland verkocht worden voor een prijs van 199 euro en is te koop bij 50Five en de Mi Store.

Xiaomi Air Purifier 3H

Steeds meer Xiaomi in Nederland

Er komen dus steeds meer Xiaomi-producten op de Nederlandse markt em dat kunnen we natuurlijk alleen maar toejuichen. Welk product kijk jij het meeste naar uit? Laat het weten in de comments!

Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Belsimpel
Xiaomi bij Belsimpel
MiFans
Logo