Xiaomi lanceert nieuwe earphones

Xiaomi earphones, de MI Bluetooth headphones en de MI Dual Unit

Na alle tumult rond de lancering van de nieuwste spartphone, de Xiaomi Mi Mix 2s, gaat deze Chinese producent gewoon door met releases van producten. Deze keer staan we stil bij een gadget, de nieuwste earphones. Men lanceert liefst 2 types tegelijk. Allereerst de Mi Bluetooth earphones. Het andere type, de MI Dual Unit headphones, bevestigt de bijnaam ‘Chinese Apple’. Deze headphones, die slechts gedeeltelijk in het oor vallen, doen namelijk erg sterk denken aan de Apple Earpods.

Earphones

Zoals gezegd zijn er 2 types earphones gelanceerd. De Mi Bluetooth earphones zijn gemaakt van een elastisch materiaal dat vriendelijk is voor jouw huid. Het design, in de kleuren zwart, grijs of goud, is in de vorm van een koord, zodat ze op een natuurlijke manier rond jouw nek vallen als je ze niet in hebt. De Mi Dual Unit is voorzien van een 1,25 meter kabel, zodat je genoeg bewegingsruimte hebt. Op de kabel zijn drie bedieningsknoppen bevestigd en ze zijn verkrijgbaar in de kleuren zwart en wit.

De nieuwste Apple earphones

De Xiaomi earphones, De MI Bluetooth Earphones (links) en de MI Dual Unit (rechts)

Specs

De MI Bluetooth earphones wegen 40 gram en hebben een bereik van 20 tot 20.000 Hertz. In combinatie met een nauwkeurigheid tot 100 decibel heb je dus zowel bij hard als zacht geluid een goede audiokwaliteit. Na één keer opladen kun je de earphones 200 uur standby houden en 8 uur achter elkaar gebruiken.

De MI Dual Unit heeft een Hi-Res audio certificaat en heeft een bereik van 20 tot 40.000 Hertz. Ook de gevoeligheid ligt met 105 decibel net iets ruimer. Net als bij de Apple Earpod vallen de oordopjes slechts gedeeltelijk in het oor. Zo bescherm je jouw gehoor en kun je de geluiden om je heen altijd horen.

Kopen

In de grote webwinkels zijn de MI Dual Units te koop rond de 20 euro. De Blueatooth headphones worden ieder moment, voor ongeveer dezelfde prijs, verwacht.

Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Belsimpel
Xiaomi bij Belsimpel
MiFans
Logo