Xiaomi lanceert nieuwe 18W Wireless Powerbank met 10.000 mAh

Xiaomi Wireless Powerbank 10.000 mAh (1)

Opladen wordt steeds belangrijker. Maar steeds meer toestellen kun je ook draadloos opladen. Xiaomi brengt daarom een nieuwe 10.000 mAh Wireless Powerbank uit, met 18W snel opladen.

Xiaomi’s Wireless Powerbank

Xiaomi heeft al diverse powerbanks geproduceerd. Sommige hebben een grote capaciteit, anderen zijn kleiner en wat handzamer. Deze nieuwe powerbank met wireless opladen is een nieuwe aanwinst. Waarom? Omdat je met deze powerbank nóg meer opties krijgt om je apparaten op te laden.

Xiaomi-nieuwsbrief: guides, nieuws, deals, reviews en nog veel meer...

Schrijf je GRATIS in!

Al 1.388 Xiaomi-fans gingen je voor!

Zo is de powerbank onder andere voorzien van 10.000 mAh, waarmee je een gemiddelde telefoon zo’n 2 tot 3 keer kunt opladen. Meer dan genoeg voor tijdens een weekendje kamperen bijvoorbeeld. Maar stel nou dat je de enige bent met een powerbank, en er moeten twee toestellen tegelijk opgeladen worden. Dat is in de meeste gevallen onmogelijk. Maar, door de draadloze mogelijkheden met deze Wireless Powerbank, niet meer.

Je kunt namelijk gebruikmaken van zowel draadloos opladen als bedraad opladen. En omdat die twee gelijktijdig plaatsvinden, zijn je apparaten dus ook twee keer sneller vol.

Vind het ideale Xiaomi-hoesje

Grote collectie Xiaomi-hoesjes voor vele modellen.
Xiaomi Wireless 10.000 mAh powerbank 1

Denk daarbij trouwens niet dat het alleen gaat om smartphones van Xiaomi. Door de Qi certificering voldoen er veel meer toestellen aan de vereisten om door deze powerbank opgeladen te worden. Daarbij worden ook steeds meer draadloze oordopjes oplaadbaar via draadloze technologieën. De Xiaomi Wireless Powerbank is dus de ideale ondersteuning om snel weer genoeg batterij te hebben in al je apparaten.

Beschikbaarheid en prijzen

De Xiaomi 10.000 mAh is pas geleden officieel gelanceerd en ook direct verkrijgbaar. Bekijk hieronder zelf waar je het apparaat kunt verkrijgen voor de laagste prijs.

Lees ook: dit zijn de beste powerbanks van Xiaomi

Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Belsimpel
Xiaomi bij Belsimpel

MiFans
Logo