Xiaomi lanceert Mijia Quartz-horloge

Xiaomi Mijia Quartz Smartwatch

Xiaomi brengt niet alleen onder eigen naam maar ook onder andere merken haar producten op de markt. Zo gebruikt zij voor horloges en andere producten die niets met telefoons te maken hebben submerk Mijia. Met dit merk lanceert zij het Xiaomi Mijia Quartz horloge.

Uiterlijk Xiaomi Mijia Quartz horloge

Het Mijia Quartz horloge heeft een klassieke ronde vormgeving. Op de minimalistisch ogende wijzerplaat zijn twee uurwerken te zien, een groot uurwerk met 2 wijzers over de hele wijzerplaat en een kleinere wijzer onderin het horloge. Deze kleine wijzer doet denken aan de klassieke secondewijzer maar blijkt in de praktijk een stappenteller.

De schaal is gemaakt van roestvrij staal en is waterdicht tot 3 atmosfeer. Aan de bovenzijde is het horloge voorzien van getint gebold glas. Hierdoor kun je ook in de zon goed zien hoe laat het is. De band is zowel van binnen als van buiten van leer gemaakt. Je kunt kiezen uit drie kleurensets, volledig zwart, volledig in grijstint of een wit horloge met blauwe band. Als je wilt kun je de banden ook los kopen en verwisselen.

Technische werking Xiaomi Mijia Quartz horloge

Het horloge is een zogenaamd hybride horloge. Enerzijds werkt het voor de tijdsaanduiding op een batterij (CR2430), die minimaal een half jaar meegaat. Daarbij is een verbinding met bluetooth (versie 4 ingebouwd) waardoor het horloge een aantal smart functies heeft.

Zo is er de stappenteller, maar kun je ook verbinding maken met de MI-thuis app. Daarnaast kun je een reminder instellen. Als het moment daar is kan je de reminder naar keuze ontvangen met geluid of met trilling, zodat de omgeving niet gestoord wordt. Je kunt het apparaat zowel verbinden met Android (versie 4.4 of hoger), iOS (versie 7 of hoger) en MIUI. Voor de functie VIP Call herinneringen moet je over MIUI of iOS 9 of hoger kunnen beschikken.

Xiaomi Mijia Quartz horloge hebben?

Voor de prijs hoef je het niet te laten, want het is nooit te laat om in vorm te raken. We hebben hier in ieder geval voor je gespot!

Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Belsimpel
Xiaomi bij Belsimpel
MiFans
Logo