Xiaomi lanceert Mi Wi-Fi, 6TB opslag en 100% beter signaal

Xiaomi Mi Wi-Fi router

Xiaomi Mi Wi-Fi router

Xiaomi heeft vandaag een nieuwe router gelanceerd, de Xiaomi Mi Wi-Fi. De router heeft tot 6tb interne opslag, een 100% beter signaal door nieuwe antennes en maakt gemakkelijk backups van je foto’s en video’s. Bovendien kun je met een klik tv-series en films downloaden.

Xiaomi Mi Wi-Fi

Routers zijn ondertussen een populaire categorie producten van Xiaomi, het afgelopen jaar verkocht het bedrijf er twee miljoen. De nieuwe Xiaomi Mi Wi-Fi moet dat aantal gaan verhogen. Dat wil Xiaomi allereerst doen met de harde schijven in de router. De harde schrijven zijn uiterst veilig en betrouwbaar, en worden geleverd door SeaGate en Toshiba. Er is een versie met een 1tb harde schrijf, en een met 6tb aan harde schijven.

Foto-opslag en films en tv-series downloaden.

Maar wat kun je daar dan mee? Sluit je camera aan op de router via de USB-poorten aan de achterkant, en foto’s worden automatisch veilig opgeslagen zodat je ze niet verliest en later terug kunt vinden. Daarnaast kun je met de Xiaomi Mi Wi-Fi router content downloaden. Via de app kies je je favoriete tv-serie, waarna de router deze zal downloaden. Zo staat je tv-serie of film al klaar zodra je thuis bent van een dag werken, en kun je draadloos gaan kijken op je Xiaomi Mi TV 2 of smartphone.

Xiaomi Mi Wi-Fi router films tv-series downloaden

Beter bereik door nieuwe antennes

De Xiaomi Mi Wi-Fi maakt beter bereik mogelijk door onder andere nieuwe antennes. De meeste routers gebruiken metalen antennes, Xiaomi gebruikt antennes met daarin chips. Hierdoor is het 2.4GHZ bereik 100% beter, en het 5.0GHZ bereik 30% beter. Verder heeft de router een 512mb ingebouwde SSD zodat tijdelijke data snel opgeslagen kan worden, en een Broadcom 4709C processor.

De Xiaomi Mi Wi-Fi met 1tb harde schijf gaat in China 699RMB kosten, omgerekend €100. De 6tb versie is te koop voor 2999RMB, ongeveer 425 Euro. Apps zijn zowel beschikbaar voor iOS als Android.

Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Belsimpel
Xiaomi bij Belsimpel
MiFans
Logo