Xiaomi lanceert Mi Smart Scale: slimme weegschaal voor €15

Xiaomi Mi Smart Scale

Xiaomi Mi Smart Scale

Xiaomi heeft vandaag weer een aantal nieuwe producten gelanceerd, waaronder de Mi Smart Scale. Deze weegschaal kan verbinding maken met je telefoon, en meet naast gewicht ook andere statistieken. De Xiaomi Mi Smart Scale gaat omgerekend 15 Euro kosten in China.

Xiaomi Mi Smart Scale

De Xiaomi Mi Smart Scale meet als eerste natuurlijk je gewicht. Volgens Xiaomi kan de weegschaal dit tot 50 gram nauwkeurig. Daarna kan de slimme weegschaal ook je BMI berekenen. Statistieken worden weergegeven via het ingebouwde LED-schermpje.

Mi Fit App

Wie echter meer wilt kan ook verbinding met de Xiaomi Mi Smart Scale maken via zijn of haar telefoon. De weegschaal beschikt namelijk ook over bluetooth. Zo kun je je voortgang over de tijd bekijken, en bijvoorbeeld conclusies trekken over het aantal stappen dat je zet in combinatie met je gewicht als je ook een Xiaomi Mi Band hebt.

16 gezinsleden

De Xiaomi Mi Smart Scale kan tot 16 personen wegen. Niet tegelijkertijd natuurlijk, maar hij kan ze onderscheiden. Zo worden de statistieken in de app niet door de war gegooid als iemand anders ineens op de weegschaal gaat staan. De Mi Smart Scale is alleen in het wit verkrijgbaar, en voorlopig alleen in China.

Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Belsimpel
Xiaomi bij Belsimpel
MiFans
Logo